Αδιαφορία

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2015 10:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 18:49

 

*ΠΑΝΩ από μήνα, είχε σαραντίσει, ο προϋπολογισμός του Δήμου Λαρισαίων, περιμένοντας να εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη και την Πόπη Γερακούδη. Μπλόκαρε η καταβολή των επιδομάτων της Πρόνοιας, αλλά κι ένα σωρό άλλα πράγματα. Υπόψη ότι φυσικά και δεν ελέγχεται ο δημοτικός προϋπολογισμός στο περιεχόμενό του, πώς θα μπορούσε άλλωστε να το κάνει ένας υπάλληλος. Αν πληροί τυπικές προϋποθέσεις τον κοιτάζουν. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων. Σημειωτέον ότι οι προϋπολογισμοί των άλλων δήμων είχαν εγκριθεί, του μεγάλου που δεν έχει και φούριες ούτε και πολλές υποχρεώσεις καθυστερούσε. (Η έγκριση τελικά δόθηκε, κάποια διευκρίνιση από την Αποκεντρωμένη όχι).

***

*ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ δεν συνηθίζει να δίνει εξηγήσεις, τελευταία, η γεν. γραμματέας της Αποκεντρωμένης. Ακόμη κι όταν προκαλείται δημοσίως. Απέφυγε να πει οτιδήποτε η Π. Γερακούδη μετά την έντονη διαμαρτυρία του συλλόγου υπαλλήλων, που την κατήγγειλε ότι όρισε διευθυντή και προϊσταμένους με την κήρυξη των εκλογών. Ούτε μετά τη σκληρή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που ακολούθησε. (Μάλλον δεν θα τη νοιάζει καθόλου).

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass