«Όχι σήμερα»

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2015 10:50 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:05

 

* ΓΙΑ αρκετή ώρα πάσχιζε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών –χωρίς τελικά να το καταφέρει- να περάσει το κατώφλι εισόδου στη Βουλή. Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο Φίλιππος Σαχινίδης ήταν αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Ήταν γύρω στις 3.30 όταν στο λογαριασμό του στο twitter ανήρτησε την εξής φράση από τη δημοφιλή σειρά «Game of Thrones»: «There is only one god and his name is Death. And there is only one thing we say to Death: Not Today» (Υπάρχει ένας θεός και το όνομά του είναι Θάνατος. Και υπάρχει μόνο ένα πράγμα να πούμε στον Θάνατο: Όχι σήμερα).

Το σχόλιο δεν είχε φυσικά ούτε θεολογική, ούτε φιλοσοφική διάσταση. Με τη φράση αυτή ο Φ. Σαχινίδης τοποθετήθηκε σε όσα κυκλοφορούσαν εκείνη την ώρα ότι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών θα μείνει εκτός Βουλής με 2,9%. Εξέφρασε δηλαδή τη βεβαιότητά του ότι το Κίνημα θα είναι στη νέα Βουλή.

***

* ΛΙΓΟ αργότερα ανήρτησε στο twitter την εξής φράση: «Πόρτα πόρτα, φίλο το φίλο, ΠΑΜΕ ΚΙΝΗΜΑ! Γιατί κανείς δεν μπορεί και δεν πρέπει να κυβερνήσει μόνος του».

ΜΑΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass