Εύσημα και καταγγελίες στην ίδια ανακοίνωση!

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2016 17:56

* ΤΟ αλιεύσαμε από ενημερωτικές ιστοσελίδες της Λαμίας και το καταγράφουμε γιατί δεν είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ένας σύλλογος εργαζομένων, στην ίδια ανακοίνωση, αφενός να αποδίδει τα εύσημα στο ένα μέλος της διοίκησης της υγειονομικής περιφέρειας και αφετέρου να καταγγέλλει το άλλο μέλος της ίδιας διοίκησης!

Πρόκειται συγκεκριμένα για ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Στερεάς Ελλάδας, στην οποία αρχικά αναφέρει ότι «θεωρεί υποχρέωσή του να ευχαριστήσει την υποδιοικήτρια της 5ης ΥΠΕ κ. Βαγενά, για τη διευθέτηση σε συνεννόηση με τον κ. Ζυγούρη (διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας) – του προβλήματος της μετακίνησης των μαιών της Μονάδας Υγείας ΠΕΔΥ Λαμίας, ώστε να μην σταματήσουν τη λειτουργία τους τα δύο τμήματα (Σταθμός Προστασίας Μάνας και Παιδιού και Γυναικολογικό) της Μονάδας».

Αμέσως πιο κάτω όμως, στην ίδια ανακοίνωση, ο Σύλλογος επιτίθεται στον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Αντωνίου, με αφορμή την απόφασή του «να συγκροτήσει επιτροπή για την υποβολή προτάσεων για τα εργαστήρια της ΠΦΥ της 5ης ΥΠΕ στην οποία απουσιάζει παντελώς η συμμετοχή των εργαζομένων στα εργαστήρια των Μονάδων Υγείας και των Κέντρων Υγείας, παρ’ όλες τις υποσχέσεις του κ. διοικητή στο παρελθόν, για δημοκρατικότερες διαδικασίες».

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό και κάτι άλλο που σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση: «Δεν γίνεται να συνεχιστεί η κατάσταση της ΠΦΥ με αυτόν τον τρόπο. Ένας να ενδιαφέρεται και άλλοι να σφυρίζουν αδιάφορα»!

Θα υπάρξει άραγε απάντηση από τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας;

Μ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass