Το πιθανότερο

Δημοσίευση: 01 Φεβ 2015 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:29

 

* ΟΛΑ δείχνουν πως το πιθανότερο είναι να προταθεί ο Δημ. Αβραμόπουλος για Πρόεδρος Δημοκρατίας από την κυβέρνηση. Το έδαφος έχει προλειανθεί κατάλληλα, απέδωσαν οι κινήσεις που αμφίπλευρα έγιναν εδώ και καιρό. Οι πάντες βγαίνουν ωφελημένοι από την εξέλιξη. Και Τσίπρας και Καμμένος και ΝΔ, Σαμαρά εξαιρουμένου εννοείται αλλά αυτός έχει ήδη χάσει τα πολλά. Και βεβαίως πιο κερδισμένος απ’ όλους ο Δημήτριος ο Μεγαλοπρεπής, με την Προεδρία να γνωρίζει ημέρες δόξας. Είναι αυτό που λένε «άμα σε θέλει...». Τον βοήθησαν τον επίτροπο κι οι συνθήκες. Και αυτή τη φορά.

* * *

* Η κρούση από πλευράς Τσίπρα θεωρείται βέβαια ότι έγινε. Σε θύρα ανοιχτή κατά τα φαινόμενα. Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου...

Κι ο Καραμανλής; Υποτίθεται ότι δεν δέχτηκε, θέλει να παραμείνει ενεργός πολιτικά, πως δεν ενδιαφέρεται για την Προεδρία. Έλα όμως που ούτε πρόταση του έγινε... Βέβαια σ’ αυτό το επίπεδο, οι προτάσεις προκύπτουν όταν διαπιστώνεται πρόσφορο έδαφος, δεν μπορεί να διατυπωθούν και να απορριφθούν. Αλλά αν δεν έχει γίνει και η κρούση, πώς θα φανεί τυχόν πρόθεση αποδοχής... (Κανείς δεν θα μάθει αν ο Καραμανλής δεν δέχτηκε ή ο Τσίπρας δεν θέλησε).

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass