Δεν ήξερε;

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2015 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:31

 

* …ΚΑΙ σαν να μην έφθαναν όλα τα άλλα στη Νέα Δημοκρατία, όπου η γκρίνια και η εσωστρέφεια έχουν την τιμητική τους, μετά την ήττα των εκλογών ήρθε και η πρόταση Σαμαρά να μπει η Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και την… αποτελείωσε που λέει ο λόγος.

Διότι ναι μεν τελικά η Άννα-Μισέλ δήλωσε επισήμως ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί την τιμητική πρόταση λόγω του ότι έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις στα Γιάννενα και πρέπει να πηγαινοέρχεται -παρότι σε αυτή την εκλογή ήταν υποψήφια σε περιφέρεια της Αθήνας- αλλά ανεπισήμως άλλο ήταν το πρόβλημα που προέκυψε. Ότι δηλαδή δεν θα μπορούσε να προταθεί για τη συγκεκριμένη θέση διότι όπως προβλέπει ο κανονισμός του κόμματος για να μπορεί ένας βουλευτής να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο θα πρέπει να έχει τουλάχιστον έξι χρόνια θητεία και όχι δυόμισι μόλις που έχει η συγκεκριμένη.

Ετσι, βρέθηκε υποψήφιος για τη θέση τελικά ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης με εκ νέου πρόταση του Αντ. Σαμαρά, αν και η Άννα-Μισέλ είχε αρχίσει ήδη να τηλεφωνεί σε συναδέλφους της βουλευτές προκειμένου να την ψηφίσουν.

Και βέβαια βρέθηκαν και οι… φαρμακόγλωσσοι που σχολίασαν: «Καλά ο Σαμαράς δεν ήξερε τον κανονισμό λειτουργίας του κόμματος; Πώς την πρότεινε;».

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass