Μετακομίζουν

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2015 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 19:40

 

* ΑΥΤΟΨΙΑ στο νέο κτίριο, το οποίο θα στεγάσει αρκετές υπηρεσίες της Περιφέρειας και όχι μόνο στην οδό Φαρσάλων (με είσοδο από την οδό Θεοφράστου) πραγματοποίησε χθες το πρωί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, καθώς οι λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί το συγκρότημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο κτίριο θα είναι έτοιμο για να υποδεχθεί κόσμο τον Ιούνιο και θα αποτελεί κόσμημα για την αιρετή Περιφέρεια. Στο νέο κτίριο θα μεταφερθούν όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, οι οποίες σήμερα εκμισθώνουν κτίρια σκορπισμένα στα 4 σημεία της πόλης. Έτσι σύντομα θα μετακομίσουν εκεί όλες οι υπηρεσίες που ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα (ΔΑΟΚ, Πολιτικής Γης, Διαχείρισης Υδάτων, οι Τεχνικές Υπηρεσίες, κλπ), κάτι που αναμένεται να διευκολύνει τους παραγωγούς με τη γραφειοκρατία. Στο νέο κτίριο θα αποκτήσουν γραφεία οι παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, ο πρόεδρος του ΠΣ, η Διαχειριστική Αρχή για το ΕΣΠΑ, ενώ στο μεγάλο περιβάλλοντα χώρο θα φιλοξενηθούν όλα τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός της Περιφέρειας.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass