Ο πρόεδρος ...μαγειρεύει

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2015 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:52

 

* ΑΠΟ την άλλη, το συνέδριο, ως «άμεσο» πεδίο επίλυσης των εσωκομματικών διαφορών, μεταφέρθηκε στο μέλλον (οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν σύμφωνα με «διαρροές» από το περιβάλλον του προέδρου) ότι θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2016 (δηλαδή στην ώρα του). Και η Νέα Δημοκρατία βαίνει προς την Εθνική Συνδιάσκεψη που πρότεινε ο πρόεδρός της, η οποία τοποθετείται προς το τέλος της άνοιξης, αναλόγως βεβαίως και με τις εθνικές εξελίξεις.

****

* ΣΤΟ μεταξύ ο Αντώνης Σαμαράς έχει ήδη προχωρήσει σε σειρά αλλαγών, σε μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκινάει η Συγγρού για να ξαναγίνει και πάλι ελκυστική, εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης του τόπου.

Την εβδομάδα που πέρασε, ανακοίνωσε τη δημιουργία άτυπου Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ (στην ουσία εφαρμόζει άμεσα αυτό που εξήγγειλε στη συνεδρίαση της ΠΕ), το οποίο απαρτίζεται από 16 άτομα, εκ των οποίων οι 4 θα είναι βουλευτές που θα εκλεγούν με μυστική ψηφοφορία από τα μέλη της ΚΟ. Ενώ όρισε, γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

****

* ΕΠΙΣΗΣ προς... αξιοποίηση, φέρονται να είναι η Όλγα Κεφαλογιάννη (που... ανακτήθηκε από το στρατόπεδο Δένδια), ο Βασίλης Κικίλιας, η Άννα Ασημακοπούλου, ο Κώστας Σκρέκας καθώς και άλλα στελέχη.

Πληροφορίες θέλουν ο ένας εκ των νέων αντιπροέδρων του κόμματος να είναι ο Μάκης Βορίδης, ο οποίος «στάθηκε» στο πλευρό Σαμαρά και ο οποίος ελέχθη ότι μπορεί να είναι και αυτός που θα κληθεί να σηκώσει το βάρος της ιδεολογικής μετάλλαξης του κόμματος. Και ο άλλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έτσι για να κρατηθούν και οι «ισορροπίες» ανάμεσα στα πιο... δεξιά και τα πιο κεντρογενή στελέχη και παράλληλα να σταλεί και ένα μήνυμα ενότητας.

Από την άλλη στο πλαίσιο εξισορρόπησης της εσωκομματικής εικόνας

ακούστηκε μέχρι και το όνομα του δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, για θέση αντιπροέδρου, ο οποίος είναι πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και καραμανλικός επίσης.

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass