Ο Κ. Μπαργιώτας και ο χρόνος

Δημοσίευση: 20 Μαρ 2015 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:04

 

* ΤΙΣ πρώτες του εντυπώσεις από τις περίπου 45 ημέρες που είναι βουλευτής ανέφερε ο Κώστας Μπαργιώτας στην ομιλία του επί του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση:

«Θα προσπαθήσω να τηρήσω τον χρόνο, γιατί ένα από τα πράγματα που πραγματικά μου κάνει εντύπωση ως νέο βουλευτή είναι ότι οι διαδικασίες στη Βουλή των Ελλήνων δεν είναι ούτε στανταρισμένες, ούτε δεδομένες. Ακόμα και τα απλά πράγματα πρέπει να συζητηθούν.

***

* ΣΗΜΕΡΑ (προχθές) – συνέχισε ο βουλευτής του «Ποταμιού» - ήταν για εμένα μια μεγάλη απογοήτευση, καθώς ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα.

Ειπώθηκαν και ακούστηκαν πράγματα επί της διαδικασίας και όχι μόνο, τα οποία θεωρούσα ότι είναι δεδομένα και ότι οι διαδικασίες τρέχουν. Θέλω να παρατηρήσω ότι σε όλα τα συνέδρια και με την πιθανή εξαίρεση των νιάτων μου και των φοιτητικών αμφιθεάτρων, οι χρόνοι τηρούνται ή γίνεται προσπάθεια να τηρηθούν.

***

* ΟΠΩΣ πολύ σωστά είπε και ο κ. Γεωργαντάς, είναι βαθύτατα αντιδημοκρατική, κατά τη γνώμη μου, και όχι δημοκρατική η ελαστικότητα του χρόνου. Σαράντα βουλευτές δεν μίλησαν σήμερα, ακόμα περισσότεροι δεν μίλησαν με την ελαστικότητα του χρόνου στη διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων. Θεωρώ ότι η παγίωση των διαδικασιών και η τήρηση του χρόνου είναι προϋπόθεση για ομαλή δημοκρατική λειτουργία».

ΜΑΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass