«Κλείδωσαν» οι θέσεις

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2015 12:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 21:27

 

* Ο γεωπόνος Νίκος Στουπής είναι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο εκλεκτός του Βαγγέλη Αποστόλου για την προεδρία του ΕΛΓΑ.

Άλλωστε, δεν είναι απλά πατριώτες (κατάγονται από την Εύβοια): στις περιφερειακές εκλογές του 2014 ήταν ο Ε. Αποστόλου υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και ο Ν. Στουπής υποψήφιος χωρικός αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας.

Ο Ν. Στουπής ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας το 2010, ενώ εκτός από τα κομματικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ έχει θητεύσει στην πανελλήνια ομοσπονδία γεωπόνων και την πανελλαδική συνέλευση του ΓΕΩΤΕΕ.

***

* ΟΣΟΝ αφορά στην προεδρία του ΟΠΕΚΕΠΕ, επικρατέστερος φέρεται ο καθηγητής Αγροτικής Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αντώνης Μωυσίδης.

Πανεπιστημιακός από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών οδεύει προς τον ΕΛΓΟ «ΔΗΜΗΤΡΑ», ενώ βάσει της συμφωνίας ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πρόεδρος του Ινστιτούτου Γεωπονικών Επιστημών (εκεί που είναι πρόεδρος ο Φώτης Χατζημιχάλης) θα αναλάβει στέλεχος του μικρότερου κυβερνητικού εταίρου.

ΜΑΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass