«Μου λείπει…»

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2015 8:54

 

*ΣΕ καλή φόρμα ο Απ. Καλογιάννης, πήρε φόρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους πήρε αμπάριζα. Ήταν και γλυκιές οι σέντρες της αντιπολίτευσης, προβλέψιμες υποθέσεις. Είχε και σημαντική βοήθεια αμφιπλεύρως, από τις άλλες δύο μικρότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, άνοιξε περαιτέρω όλα τα θέματα που είχαν θέσει Ρ. Καραλαριώτου και Ε. Νασιώκας. Πολιτιστική και αναθέσεις στην ομάδα διεκδίκησης, έργα οδού Καράγιωργα, μέχρι και για τα χόρτα μίλησε με αυτοκριτική εν προκειμένω, αναγνώρισε την υστέρηση.

***

*ΔΕΝ μπόρεσε να εξηγηθεί από τους υπόλοιπους το λογικό άλμα του Ε. Νασιώκα. Ο οποίος μιλώντας για κομματικές επιλογές «στυλ Μιλήτου» στην Πολιτιστική, «νεοδημοκρατική κομματική επιλογή από τον Καλογιάννη;» αναρωτήθηκε κάποιος της πλειοψηφίας, το συνέδεσε με τον Γ. Ταφύλλη, επικαλούμενος το γνωστό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» εναντίον του γ. γ. του υπουργείου Άμυνας.

Βέβαια, ο γιατρός έχει θητεύσει στο κεντρικό πολιτικό σύστημα, με ανάλογη πληροφόρηση, είχε και στενή σχέση με τον υπουργό Άμυνας Ε. Βενιζέλο, ο οποίος επίσης είχε επιτεθεί στον Γ. Ταφύλλη στη Βουλή. Τον οποίο ωστόσο, όπως ο Αλ. Τσίπρας τότε, έτσι και ο Απ. Καλογιάννης προχθές, τον κάλυψε απολύτως. «Ο Γιάννης μου λείπει, δούλευε πολύ καλά για τον Δήμο. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι πρόκειται για σκευωρία. Έχει ανοίξει πολλούς φακέλους στα εξοπλιστικά, κάποιοι εθίγησαν και του την έχουν στημένη…» (Προφανώς δεν έληξε η υπόθεση).

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass