Πράσινες κάλπες

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2015 8:45

 

*ΚΑΙ πόσοι θα ψηφίσουν άραγε αύριο στη Λάρισα για την εκλογή του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ; Κάποιοι λένε πως αν ξεπεράσουν τους χίλιους, καλά θα είναι. Βάζουν χαμηλά τον πήχη, μην υπάρξουν απογοητεύσεις. Ψήφισαν σου λέει, όπως ανακοινώθηκε, περί τα 750 άτομα τις προάλλες για την εκλογή συνέδρων. Όσο να ΄ναι, ευελπιστούν, θα προσέλθουν περισσότεροι για τον πρόεδρο.

***

*ΣΤΑ κεντρικά πάντως, ελπίζουν ότι θα μετάσχουν στην ψηφοφορία του ΠΑΣΟΚ περισσότερα από 100.000 άτομα. Ώστε να υπάρξει μια στοιχειώδης αντιστοίχηση, με το 1.000.000 που είχαν υπερψηφίσει προ δεκαετίας τον Γ. Παπανδρέου. Εφόσον συμβεί αυτό, τότε οι οργανώσεις της Λάρισας θα πρέπει να μετρήσουν αναλογικά 2.000 ψηφοδέλτια. Αφού τότε με τον ΓΑΠ είχαν ψηφίσει στο νομό 20.000 κόσμος.

Αφού οι υποψήφιοι είναι τρεις και υπάρχει και αντιπαλότητα μεταξύ τους, δεν μπορεί να γίνει και καμιά λαθροχειρία, με πλασματική συμμετοχή περιφερειακά, για ν΄ ανέβει το κομματικό ηθικό. Οπότε όσοι ψηφίσουν τόσοι και θα ανακοινωθούν.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass