Εκεί στο Ρίο Γκράντε

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2015 8:10

 

* ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ πολύ δύσκολο έργο, δεκαετίες σε εκκρεμότητα η οδική παραλιακή σύνδεση Λάρισας-Πιερίας. Ούτε η γεφύρωση του Ρίο Γκράντε, πιο εύκολα συνδέθηκαν ΗΠΑ και Μεξικό. Εν προκειμένω είναι και οι διακρατικές σχέσεις τεταμένες, δεν είναι απλό πράγμα να καταργήσεις τα σύνορα μεταξύ των δύο νομών στη σκιά του Ολύμπου.

Εν τέλει, επί θητείας Λουκά Κατσαρού είχε αναβαθμιστεί ένας κάποιος παλιός δρόμος παράλληλος με τις σιδηροδρομικές γραμμές, ασφαλτοστρώθηκε. Ακόμη και τα πιο δύσκολα τεχνικά επιτεύγματα κάποια στιγμή υλοποιούνται. Το Καστρί-Λουτρό είχε κατά κάποιο τρόπο ενωθεί με τους Νέους Πόρους.

Ε, αυτός ο δρόμος, απολύτως σκοτεινός τα βράδια και στενός καθώς τον κλείνει η παρόδια βλάστηση, έχει καταστεί λένε επικίνδυνος. Χρειάζεται επειγόντως τουλάχιστον διαγράμμιση. Επειγόντως κι άλλο τι... Σιγά μην συνεννοηθούν οι δύο γειτνιάζουσες Περιφέρειες για το ποιος θα βάψει τις γραμμές...

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass