Τα είπαν σύριζα

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2015 7:40

*ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ μελών του ΣΥΡΙΖΑ, πλην όμως καμία από τις δύο βουλευτίνες του κόμματος παρούσα. Ν΄ ακούσουν, σ΄ αυτές τις δύσκολες μέρες, τουλάχιστον τα μέλη, πόσο μάλλον όσους τις ψήφισαν. Ούτε η ‘’παρών’’, μήτε η ‘’ναι’’. Κατά τα άλλα, αμεσοδημοκρατικοί αυτοί οι μοντέρνοι αριστεροί…

***

*ΚΑΤΑ τα άλλα επίσης, ο ‘’σύντροφος γραμματέας’’ της Νομαρχιακής είχε προαναγγείλει ότι θα έθετε στη συνέλευση «το ζήτημα της Ελευθερίας». Ποιο ζήτημα δηλαδή; Αυτό που ο ίδιος, άντε κι ένας ακόμη στενός του συνεργάτης δημιούργησαν, μάλλον ανεξήγητα για όσους δεν εντρυφούν στην ανθρώπινη ψυχολογία. Και το κλιμάκωσαν, πάλι μαζί. Θα επεδίωκε λοιπόν κάλυψη, έστω εκ των υστέρων, υπολογίζοντας στο γενικότερο κλίμα και την άγνοια των λεπτομερειών από τους πολλούς.

Τελικά όμως δεν… Και πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν άκουγε ομιλητές να τον προκαταλαμβάνουν λέγοντας «ρε σεις, κοτζάμ Νομαρχιακή του κόμματος και μιλάτε επίσημα και ομοφώνως για λάθη και παραλείψεις της κυβέρνησης, ο δημοσιογράφος τι θα έπρεπε να είχε γράψει, κριτική δεν θα έκανε; Και πάλι λίγα δηλαδή…» (Αν και το πρόβλημα της τοπικής ηγεσίας δεν είναι η κριτική στην κυβέρνηση αλλά στην ίδια).

***

*ΤΩΡΑ βέβαια, κανονικά, ο δημοσιογράφος θα έπρεπε να έχει διαρκώς λόξυγκα χθες. Και ιδίως το βράδυ μετά τη συνέλευση, όταν ξεκίνησαν οι συριζαϊκές μπύρες. Διιστάμενες οι απόψεις. Το μόνο βέβαιο, πως άμα η συντροφιά είναι παραπάνω από τριμελής, τα μαθαίνει κιόλας. Μικρό χωριό η Λάρισα.

***

*ΤΟ σπουδαιότερο; Που επιτέλους οι Λαρισαίοι θα πληροφορηθούν σήμερα τις «Τακηγιαλαμικές» απόψεις. Διαβάζοντας το ρεπορτάζ, σε άλλες στήλες. Όχι, ο τοπικός ηγέτης των «πλατφορμίστας» δεν έκανε δηλώσεις. Μόνο μέσα στα κομματικά όργανα μιλάει. Τα είπε νομίμως στη συνέλευση, άρα δημοσιεύσιμα, τα διαβάζει ο κόσμος στην εφημερίδα.

***

*ΟΣΟ για τις απόψεις της βουλευτίνας, «παρών» από την Ηρώ Διώτη αύριο στην «Ε». Κυριακάτικα τα λέει όλα μέσω της εφημερίδας. Τι έκανε, γιατί, μα και τι θα κάνει.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass