Στην έξοδο...

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2014 11:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:37

* ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ κανείς πως έτσι όπως πάμε σε λίγα χρόνια ο αριθμός των συνταξιούχων δεν θα απέχει και πολύ των εργαζομένων; Και φέτος δυστυχώς υπό τον φόβο των νέων αλλαγών στο ασφαλιστικό, χιλιάδες ασφαλισμένοι επισπεύδουν τη σύνταξη. Στην έξοδο πρωτοστατούν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς όπως εκτιμάται, θα αποχωρήσουν περίπου 35.000, ενώ στα υπόλοιπα Ταμεία του ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα οι αιτήσεις συνταξιοδότησης αναμένεται να φτάσουν τις 70.000. Ενδεικτικό της έκτασης που έχει πάρει η φυγή είναι πως τέσσερις στους δέκα δημόσιους υπαλλήλους που θεμελίωσαν τα προηγούμενα χρόνια δικαίωμα (με 25ετία) ετοιμάζονται φέτος να πάρουν σύνταξη.

Ειδικοί στην κοινωνική ασφάλιση εκτιμούν πως μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να βγουν στη σύνταξη 105.000 ασφαλισμένοι από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα. Ο αριθμός αυτός είναι αυξημένος κατά 15% σε σχέση με πέρυσι, παρότι και το 2013 ήταν έτος μαζικής φυγής...

Γ.Ν.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass