Κυριακή δύο δημάρχων

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2014 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:40

* ΟΠΟΤΕ μπήκαν τα πράγματα σε μία σειρά. Ημερολογιακή τουλάχιστον…

Παρασκευή 29 Αυγούστου, Αποκεφαλισμού του Προδρόμου, ορκίζεται ο επανεκλεγείς περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός. Την ίδια ώρα ξεκινάει και το πρώτο ντέρμπι, ΑΕΛ-Ολυμπιακός Βόλου στο Αλκαζάρ, το δεύτερο ημίχρονο το προλαβαίνουν.

* * *

* ΚΙ ύστερα παίρνουν σειρά στον Δήμο. Στις 30 του μήνα, Σάββατο ορκίζεται ο Απ. Καλογιάννης κι η νέα δημοτική αρχή. Που αναλαμβάνουν επισήμως καθήκοντα τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου. Όμως ο Κ. Τζανακούλης δεν θα έχει πει την τελευταία του λέξη. Διότι, ενδιαμέσως, την Κυριακή έχει προγραμματίσει τα εγκαίνια του Λαογραφικού Μουσείου. Όπου μάλλον θα παραστεί ο υπουργός Πολιτισμού Κ. Τασούλας. Μεγαλεία…

* * *

* ΘΑ είναι εκείνη η Κυριακή, η επόμενη, που η Λάρισα θα έχει δύο δημάρχους. Ο Απ. Καλογιάννης θα έχει ήδη ορκιστεί, θα φέρει επισήμως τον τίτλο, τον οποίο όμως δεν θα έχει αποχωριστεί ο Κ. Τζανακούλης, αν χρειαστεί κάποια υπογραφή εκείνη τη μέρα δικιά του θα πρέπει να μπει.

Πιθανότατα θα κάνουν μαζί τα εγκαίνια. Ο ένας θα βαστάει την κορδέλα κι ο άλλος το ψαλίδι. Ο ένας θ΄ ανοίγει την πόρτα της εξουσίας κι ο άλλος θα την κλείνει πίσω του.

Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass