Κόντρες

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2014 11:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:41

*ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα, αποχαιρετιστήρια συνεδρίαση με την παλιά σύνθεση. Μεταξύ των θεμάτων και τα οικονομικά του Δήμου, θα ζητήσει έγκριση η απερχόμενη δημοτική αρχή. Οι επερχόμενοι προσέρχονται ξαναμμένοι, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να υπερψηφίσουν αλλά να ελέγξουν σκληρά. Αναμένονται κόντρες...

* * *

*Η απόφαση για το πώς θα κινηθεί σήμερα η Συμπαράταξη θα λαμβανόταν χθες στη συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας αργά το βράδυ. Συνεδρίαση όπου αναμενόταν να τεθεί τέρμα στην περίοδο της ρόδινης εποχής. Αρχίζουν τα δύσκολα για τον Απ. Καλογιάννη και τους συνεργάτες του.

Καταρχάς ήταν να αποφασιστεί το ποιος θα προταθεί για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την επόμενη εβδομάδα. Αναμενόταν να υπάρξει και δεύτερη υποψηφιότητα πλην εκείνης του Δημήτρη Τάχου που θα εισηγείτο ο νέος δήμαρχος. Δεύτερη υποψηφιότητα δίχως όμως ελπίδα επικράτησης.

Αναμενόταν επίσης μετά βεβαιότητος ότι θα ασκείτο κριτική στην απόφαση του δημάρχου να ορίσει γεν. γραμματέα του Δήμου τον Γιάννη Ταφύλλη. Εν προκειμένω δεν θα υπήρχε ψηφοφορία, μονάχα συζήτηση. Και βλέπουμε...

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass