Ένταση στον ΟΠΕΚΕΠΕ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2014 12:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:57

* ΑΣΤΡΑΨΕ και βρόντηξε ο Χρήστος Κέλλας προχθές στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα, παρουσία του Λαρισαίου προέδρου των γεωπόνων Δημήτρη Σοφολόγη.

Παριστάμενοι στη συνάντησή του με την διοίκηση του οργανισμού για το φλέγον θέμα της νιτρορύπανσης βεβαιώνουν πως η κατάσταση πήγε κάποια στιγμή να ξεφύγει.

-«Δεν μπορεί από τους 1600 δικαιούχους αγρότες στο νομό Λάρισας, οι 1.000 να υπέβαλαν ένσταση επειδή πήραν λιγότερα ή καθόλου χρήματα. Προφανώς κάτι, κάποιοι φταίνε», είπε σε έντονο ύφος ο βουλευτής προσθέτοντας ότι ανάλογη (ποσοστιαία) είναι η κατάσταση και στη Μαγνησία.

* * *

* ΣΕ ακόμη εντονότερο ύφος φέρονται να του απάντησαν οι πρόεδρος Γρ. Αποστολάκος και αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυρ. Μπαμπασίδης: «Υπονοείς ότι κάποιοι έδωσαν οδηγίες στους μελετητές; Πες μου ονόματα να τους απολύσω», φέρεται ειπών ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ.

«Ούτε σε φοβάμαι ούτε εδώ ήλθαμε να κάνουμε απολύσεις. Εδώ ήρθαμε να λύσουμε το πρόβλημα εκατοντάδων αγροτών», διατήρησε την ψυχραιμία του ο Λαρισαίος βουλευτής προτού έλθουν τα χειρότερα...

* * *

* ΤΕΛΙΚΑ, η διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ δεσμεύτηκε να ξαναδεί το θέμα ενημερώνοντας και τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γ. Καρασμάνη.

Τι έκανε όμως ο Χρήστος Κέλλας; Χθες το πρωί πήγε στον υπουργείο, συναντήθηκε με τον υπουργό και τον διευθυντή του γραφείου του Κ. Αναγνώστου και τους ανέλυσε διεξοδικά το ζήτημα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass