Εκλογές ΠΕΔ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2014 12:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:57

* ΕΙΝΑΙ ένα ερώτημα αν η δημόσια στήριξη του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου στον δήμαρχο Μουζακίου και υποψήφιο για την προεδρία της ΠΕΔ Θεσσαλίας Γ. Κωτσό, λειτουργεί υπέρ η κατά της υποψηφιότητάς του. Γιατί μπορεί οι γαλάζιοι ψήφοι αθροιζόμενοι με αυτές του Αχ. Μπέου και των άλλων αυτοδιοικητικών που κινούνται στην ίδια με αυτόν λογική, να δίνουν ένα προβάδισμα στον κ. Κωτσό, όμως μην θεωρείται τίποτε δεδομένο: καθώς υπάρχουν αρκετοί αυτοδιοικητικοί από τον χώρο της κεντροδεξιάς στη Θεσσαλία, που ξανασκέφτονται αν δεν αναθεωρούν τη στάση τους, καθώς δε θέλουν να ταυτιστούν με τον Αχ. Μπέο, με τον οποίο πολλά τους χωρίζουν και λίγα (αν υπάρχουν) τους ενώνουν.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι διάφοροι «εκλογομάγειροι» προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή μέχρι τέλους τη στάση του Βολιώτη συναδέλφου τους, ακριβώς για να μην πυροδοτήσουν αρνητικά αντανακλαστικά.

Τελικά η κίνηση Μπέου μάλλον σε αμηχανία τους έφερε, αν όχι και δυσαρέσκεια.

* * *

* ΑΠΟ την άλλη –πληροφορούμαστε- πλώρη (και) για την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας, βάζει ο Απ. Καλογιάννης πλαισιωμένος από σχήμα αυτοδιοικητικών παραγόντων της Θεσσαλίας. Ο δήμαρχος Λάρισας θα τεθεί επικεφαλής ψηφοδελτίου ενόψει των εκλογών στην ΠΕΔ. στο πρότυπο της επιτυχημένου ενωτικού εγχειρήματος της «Συμπαράταξης» και με κεντρικό σύνθημα «υπερασπιζόμαστε την Αυτοδιοίκηση».

Βεβαίως το δίλημμα θα το έχουν πρωτίστως οι Λαρισαίοι αυτοδιοικητικοί, ιδίως όσοι δεν εντάσσονται σε λογικές κομματικού μαντριού...

Δ. Χατζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass