Το μήνυμα του Αλ. Τσίπρα

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2014 10:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:59

* ΣΑΦΕΣ το μήνυμα που εξέπεμψε προχθές ο Αλέξης Τσίπρας προς τους περιφερειάρχες και δημάρχους τους οποίους στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ και με τους οποίους συναντήθηκε (ανάμεσά τους και οι Απ. Καλογιάννης –Π. Σαρχώσης).

Τι τους είπε; «Στην πρώτη αυτή περίοδο είναι σημαντικό οι δυνάμεις της Αριστεράς να πορευτούν αταλάντευτα στη ριζοσπαστική και ασυμβίβαστη κατεύθυνσή τους».

* * *

* ΠΩΣ μεταφράζεται αυτό σε απλά ελληνικά; Μην χάνετε χρόνο, δείξτε από την αρχή πως είστε διαφορετικοί, αποδείξτε ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις υπέρ του πολίτη, μην εγκλωβιστείτε στη διαχείριση της καθημερινότητας.

Κι όλα αυτά πριν τις εκλογές που μπορεί να γίνουν ακόμη και τον Οκτώβριο ή τον Φεβρουάριο.

* * *

* Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αποδίδει πάρα μα πάρα πολύ μεγάλη σημασία στο να δείξουν έργο με το καλημέρα οι νέοι περιφερειάρχες και δήμαρχοι της Αριστεράς.

Ο λόγος προφανής: αν το καταφέρουν ή στο βαθμό που θα το καταφέρουν (όσοι το καταφέρουν), τόσο περισσότερο θα «περνά» στην κοινωνία το μήνυμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει και μπορεί να εφαρμόσει εναλλακτική πρόταση εξουσίας όταν έλθει στην κυβέρνηση κι αυτό αποδεικνύεται από το τι κάνουν οι αυτοδιοικητικοί της Αριστεράς».

* * *

* ΑΝ πάλι δεν το καταφέρουν, τότε θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσουν την κριτική του στυλ: «Τι περιμένετε από τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν βλέπετε ότι κι αυτοί τους οποίους στήριξε σε περιφέρειες και δήμους, μια από τα ίδια είναι;».

ΜΑΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass