Το «πράσινο» ψηφοδέλτιο

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2014 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:09

 

* ΝΑ, το πρώτο κόμμα που έχει τεθεί ημιεπίσημα σε εκλογική ετοιμότητα. Πρόκειται για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο, όπως είπε ο πρόεδρός του Ε. Βενιζέλος στη Θεσσαλονίκη, ναι μεν δεν θέλει πρόωρες εκλογές αλλά δεν πρόκειται να μείνει άπραγο αναμένοντας τις εξελίξεις. Από τη Χαριλάου Τρικούπη, λοιπόν, έχει ζητηθεί από τα κατά τόπους στελέχη να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες κατάρτισης ψηφοδελτίων προκειμένου να μην τρέχουν και δεν φτάνουν την τελευταία ώρα.

* * *

* ΣΥΜΦΩΝΑ με πληροφορίες, το ψηφοδέλτιο του Ν. Λάρισας πρέπει να θεωρείται «κλεισμένο» περίπου κατά το ήμισυ (ίσως και λίγο παραπάνω) με βάση φυσικά τον κορμό του ψηφοδελτίου του 2012 καθώς είναι βέβαιο (από καιρό) ότι θα μετέχουν:

-ο βουλευτής και π. υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης

-και το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Θωμάς Παπαλιάγκας.

* * *

* ΑΠΟ εκεί και πέρα, εξαιρετικά πιθανή θεωρείται και η συμμετοχή του 2ου και 3ου του ψηφοδελτίου στις εκλογές του 2012, δηλαδή:

-του προέδρου του ΕΛΓΑ Βασίλη Έξαρχου (ο ίδιος λέει ότι δεν έχει λάβει την τελική απόφαση αλλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι θα είναι υποψήφιος)

-και του υποψήφιου περιφερειάρχη, καρδιοχειρουργού Νίκου Τσιλιμίγκα, για τον οποίο στη Χαρ. Τρικούπη θεωρούν ότι επίσης θα είναι τελικά στο ψηφοδέλτιο (κατά τα ίδια στελέχη, μόνο τυχαία δεν ήταν η παρουσία του στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο).

ΜΑΚ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass