Επαφές

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2014 12:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:11

* ΜΠΟΡΕΙ η συνάντηση που είχε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός με τον Πέτρο Τατούλη τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου στην έδρα του δεύτερου στις αρχές της εβδομάδας να σχολιάστηκε, λόγω του ότι φέρονται και οι δύο ως ενδιαφερόμενοι για την προεδρία της ΕΝΠΕ αλλά... Αλλά, πέραν τούτου το ταξίδι είχε και λοιπές εποικοδομητικές πλευρές διότι συνδυάστηκε και με επισκέψεις σε υπουργεία στην Αθήνα για την προώθηση διαφόρων ζητημάτων.

Όπως, επί παραδείγματι, στο υπουργείο Ανάπτυξης προκειμένου να δοθεί μία ώθηση στη διαδικασία που αφορά το «ξεκόλλημα» έργων του ΕΣΠΑ για τα οποία υπάρχουν τέσσερις συλλογικές αποφάσεις υπουργείων αλλά δεν λένε να πάρουν μπροστά λόγω γραφειοκρατίας (;) μάλλον.

‘Η στο υπουργείο Εσωτερικών όπου για μία ακόμη φορά έθεσε το θέμα της συνέχισης των πληρωμών των υπαλλήλων της Περιφέρειας από το γενικό λογιστήριο του κράτους, γιατί, ως γνωστόν υπάρχει προσπάθεια «μετάθεσης» και αυτής της αρμοδιότητας και φυσικά του κόστους που τη συνοδεύει στην Περιφέρεια.

‘Η η συνάντηση με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Γεράσιμο Γιακουμάτο όπου τέθηκε το αίτημα να περάσει στην αρμοδιότητα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης το ζήτημα της εκδίκασης ενδικοφανών προσφυγών των μικροπωλητών και λοιπών που επί παραδείγματι δεν έχουν άδειες. Αίτημα που είδε θετικά ο Γ. Γιακούματος.

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass