Ομιχλώδες αλλά... μετρήσιμο

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2014 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:24

* ΤΟ θέμα της αιθαλομίχλης -καθότι ο χειμώνας βρίσκεται προ των πυλών- τέθηκε χθες επί τάπητος σε διυπουργική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο υπουργείο Περιβάλλοντος.

Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ως εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ και για μία ακόμη φορά επανέλαβε ότι αυτή τη χρονιά, εφόσον εφαρμοστούν τα μέτρα θα πρέπει η ΔΕΗ να φροντίσει να είναι συνεπής ως προς τις υποχρεώσεις της. Άλλωστε αυτό το είχε πει και σε πρότερη επικοινωνία που είχε με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτη.

Για τη Λάρισα τα καλά νέα είναι ότι θα πάρει, όπως και ο Βόλος, νέα όργανα μέτρησης των αέριων ρύπων. Όχι αύριο το πρωί βέβαια αλλά έχει δρομολογηθεί το θέμα και το χρήμα.

Ακόμη ο κ. Αγοραστός είπε ότι πρέπει να γίνεται έλεγχος στα εισαγόμενα πέλετ, και όσο για τους ελέγχους από μεικτά κλιμάκια που ευαγγελίζονται όσοι κάθονται στα γραφεία τους και λαμβάνουν αποφάσεις υπενθύμισε ότι οι υπάλληλοι δεν έχουν πληρωθεί ακόμη για το 2011!

Μ.Η.Α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass