Ανθρωπογεωγραφία

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2014 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:29

 

 

* ΝΕΑ δημοτική αρχή, άλλαξε και η γεωγραφία στον δεύτερο όροφο του δημαρχείου της Λάρισας. Οδηγίες λοιπόν προς ενδιαφερομένους, να μην ψάχνονται και ρωτούν.

Δίπλα στο γραφείο του δημάρχου, αυτό με τη μεσόθυρα, την οποία είχε κλείσει ο Κ. Τζανακούλης, εδρεύουν πλέον ο Περικλής Καμάρης και ο δημοσιογράφος Άρης Ψύχας, αντί της Βάσως Οικονόμου και του Γιάννη Γιαννακόπουλου. Αμέσως πιο κει, στο γραφείο που βρισκόταν ο αντιδήμαρχος Θαν. Μαμάκος, εγκαταστάθηκε ο γεν. γραμματέας του Δήμου Γιάννης Ταφύλλης. Η θέση δεν είχε ενεργοποιηθεί από τον απελθόντα δήμαρχο.

* * *

* ΕΝΑΝΤΙ του γραφείου δημάρχου, όπου έδρευε ο αντιδήμαρχος Έργων Γιάννης Οικονόμου, τώρα ο διάδοχός του Δημ. Μαβίδης. Και δίπλα από το δημαρχιακό γραφείο, από την άλλη πλευρά, εκεί που βρισκόταν η Μαρία Κοτάκου, τώρα συναντάς τον Γιώργο Σούλτη. Ο οποίος εκτός από αντιδήμαρχος Σχεδιασμού-Διοίκησης έχει οριστεί και αναπληρωτής δήμαρχος, «νούμερο 2» στην ιεραρχία.

Δίπλα ακριβώς, αντί του Άρη Γαλάτου, βρίσκεται ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Παν. Νταής.

Στο «Χατζηγιάννειο» το γραφείο του αντιδημάρχου Νεολαίας-Παιδείας-Αθλητισμού Αλέξη Μπατζανούλη. Και λίγο πιο κάτω, Ρούσβελτ και Οικ. Εξ Οικονόμων, πάνω από τον παιδικό σταθμό, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημ. Δεληγιάννης. Στο ίδιο κτίριο, μαζί με την Υπηρεσία Καθαριότητας ο προϊστάμενός της αντιδήμαρχος Νίκος Καλτσάς ο οποίος διαθέτει γραφείο και στο Αμαξοστάσιο στην εθνική οδό.

* * *

* ΣΤΟΝ «Μύλο», στο φρεσκοανακαινισμένο κτίριο η έδρα του αντιδημάρχου Πολιτισμού Πάνου Σάπκα. Και στο δημοτικό Φυτώριο στη Νεάπολη, η Δέσποινα Αράπκουλε αντιδήμαρχος Πρασίνου αλλά και ΓιαννουλοΦαλάνης με αρμοδιότητα και στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου. (Βέβαια, συνήθως δεν τους συναντά κάποιος εύκολα στα γραφεία τους. Τρέχουν οι άνθρωποι ανά την πόλη. Και, προς το παρόν, δεν φτάνουν).

 Ζ.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass