Θραύσματα

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2014 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:45

 

* ΠΡΟΦΑΝΩΣ όμως οι μισθωτοί τραυματίσθηκαν από τα θραύσματα κάποιας άλλης... «χειροβομβίδας». Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, διαψεύδουν πως «αποτράπηκαν τα χειρότερα» αφού οι αριθμοί είναι αμείλικτοι.

Καθώς μειώθηκε κι άλλο ο δείκτης μισθών στην Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2014. Σύμφωνα με στοιχεία του ΙΚΑ, πτώση κατά 10,62% σε ετήσια βάση κατέγραψε τον Ιανουάριο ο μέσος μισθός στις επιχειρήσεις που ασφαλίζουν το προσωπικό τους. Καθότι στον ιδιωτικό τομέα, είναι άλλο πράγμα, να εργάζεσαι και, άλλο να αμείβεσαι (στην ώρα σου) και να ασφαλίζεσαι κιόλας.

Σύμφωνα δε με τη νέα ενδιάμεση έκθεση του Γραφείου της Βουλής για την παρακολούθηση του κρατικού προϋπολογισμού, περίπου 6.300.000 Έλληνες βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας ή απειλούνται από αυτή!

Αν έρχονται τα καλύτερα, που υπόσχεται η κυβέρνηση; Υπομονή έως την επόμενη εβδομάδα όπου, οι Τροϊκανοί επιστρέφουν στον τόπο του εγκλήματος, για νέες διαπραγματεύσεις. Σύμφωνα με τα όσα είπε αξιωματούχος της Ε.Ε., ενημερώνοντας προχθές τους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες, ΔΝΤ, Ε.Ε. και ΕΚΤ θεωρούν ότι εάν δεν εφαρμοσθούν οι συμπεφωνημένοι στόχοι για τη δημοσιονομική προσαρμογή και τις διαρθρωτικές αλλαγές, δεν... θα εκταμιευθεί η επόμενη δόση!

Σωθήκαμε (δισ).

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass