Μπροστά το κάρο...

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2014 12:30 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:52

*«ΛΕΦΤΑ υπάρχουν». Τώρα το είπε ένας καθαρόαιμος βενιζελικός. Ο διοικητής Λαζ. Μακρής, αναφερόμενος στα οικονομικά των νοσοκομείων της Λάρισας. Σύσκεψη, φωτογραφίες και ανακοινώσεις για να δοθεί εμμέσως πλην σαφώς απάντηση στο δημοσίευμα που δεν δουλεύει ο στεφανιογράφος του Πανεπιστημιακού, ένα μήνα τώρα, επειδή δεν μπορούσαν να βρεθούν 6.000 ευρώ για την επισκευή. Λοιπόν σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του, το Πανεπιστημιακό έχει ακόμη φέτος 24 εκατομμύρια αφάγωτα. Άρα κακός προγραμματισμός και απολογείται ο διοικητής του νοσοκομείου γι αυτόν, είπε τηλεοπτικώς ο προϊστάμενος διοικητής.

Εν τω μεταξύ η εμπλοκή ξεπεράστηκε, η επισκευή δρομολογήθηκε. Βέβαια αυτόν τον μήνα καμιά εκατονπενήντα περιστατικά εμφραγμάτων ταξίδεψαν Θεσσαλονίκη ή και Αθήνα, για επεμβάσεις στην καρδιά, στεφανιογραφίες και στεντ. Με τα συμπαρομαρτούντα έξοδα φυσικά, εξαιρουμένης της ταλαιπωρίας...

* * *

*ΒΕΒΑΙΑ, καμιά διευκρίνιση δεν δόθηκε γιατί επιλέχθηκε να αγοραστεί στεφανιογράφος για το νοσοκομείο Τρικάλων, όταν πρακτικά δεν διαθέτει πλέον το Πανεπιστημιακό. Ποιος και γιατί έκανε την επιλογή, να βάλει -στη συγκεκριμένη περίπτωση- το κάρο μπροστά από τα άλογα. Ξεκάθαρη έλλειψη ορθολογισμού.

Το κακό για τον όποιον εμπνευστή είναι ότι καρδιολόγος είναι και άρα καταλαβαίνει πολλά ο καθηγητής Δημ. Κρεμαστινός, πρώην υπουργός και νυν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Ο οποίος και τον υπουργό ενημέρωσε αλλά και προέβη σε έντονο διάβημα προς την οικεία Υγειονομική Περιφέρεια. Ενώ ενημερώθηκε για το θέμα και ο επίσης επεμβατικός καρδιολόγος, καθηγητής Χρ. Στεφανάδης, σύμβουλος του πρωθυπουργού στον τομέα Υγείας. Από κει βέβαια δεν είναι να περιμένει κάποιος διάβημα, αλλιώς λειτουργεί το σύστημα σ΄ αυτό το επίπεδο.

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass