Συμμαχίες

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2014 11:35 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 17:59

 

* ΤΕΛΙΚΑ ο συσχετισμός διαμορφώθηκε, 15 Θεσσαλοί δήμαρχοι με Κωτσό, αφού προσχώρησαν οι δύο πασοκογενείς και 10 με Καλογιάννη. Το παρασκήνιο φαίνεται ότι χτύπησε υπερωρίες. Και από τη Συγγρού τηλεφωνήματα σε κάποιους γαλάζιους που δεν έδειχναν και τόσο διαθέσιμοι. Το κεντρικό ΠΑΣΟΚ δεν ενεπλάκη. Και πώς θα μπορούσε. Κανείς δήμαρχος του χώρου δεν έδειχνε διάθεση να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική, ενώ ουδείς αντέδρασε για τις σκληρές αντικυβερνητικές κορώνες του Απ. Καλογιάννη σε θέματα πολιτικής της αυτοδιοίκησης. Η ομάδα φάνηκε δεμένη, σφιχτή, λειτούργησε ομονοούσα. Δεν είναι τυχαία τα 15 ψηφοδέλτια που έπεσαν υπέρ του μικρού συνδυασμού που δημιουργήθηκε για την αξιοποίηση των υπολοίπων. Μπετόν, όλα με 15 σταυρούς πάνω τους. Έτσι είχε προγραμματιστεί, τόσα έπρεπε. Ούτε 14, ούτε 16...

Και παρότι ηττήθηκε η ομάδα τους, δεν έδειξε να χάνει το ηθικό της. Ικανοποιημένοι για το εγχείρημα, γι' αυτό που δημιούργησαν.

* * *

* ΜΠΛΟΚ και η ομάδα Μπέου. Όλοι μαζί, και οι 12 εκλέκτορες της παράταξή του, εμφανίστηκαν στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ. Όλοι μαζί επίσης αποχώρησαν. Απολύτως συντεταγμένοι, τους κρατάει σε ρυθμό και σε φόρμα ο δήμαρχός τους.

Αντισυστημικός ο Αχ. Μπέος, εναντίον του παλιού και του εν γένει υφιστάμενου πολιτικού συστήματος, λέει. Δέχτηκε όμως να υποστηρίξει συγκεκριμένη πολιτική παράταξη, τη ΝΔ. Και να συνεργαστεί με τους δημάρχους του χώρου. Τι κέρδισε; Ότι τον αναγνώρισαν κι εκείνοι ως αυτοδιοικητικό, ως συνεργάτη τους. Εξέλεξαν και τον Γ. Μουλά. Και στη διοίκηση της ΠΕΔ αλλά και αντιπρόσωπο στην ΚΕΔΕ. Άρα μπέικα και στα κεντρικά της αυτοδιοίκησης. Η συνεργασία συνεχίζεται και πιο ψηλά...

 Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass