Βγήκαν τα... ψαλίδια

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2014 11:25 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:07

* ΘΥΕΛΛΑ αντιδράσεων από την πλευρά του Σωματείου Καταστηματαρχών Κουρέων – Κομμωτών και Κομμωτριών Νομού Λάρισας «σήκωσε» η άποψη μια ιδιοκτήτριας καταστήματος με φτηνή τιμή στο κούρεμα, την οποία και φιλοξένησε σε ρεπορτάζ η «Ελευθερία της Δευτέρας». Κύριο σημείο αντιπαράθεσης το γεγονός πως η εν λόγω ιδιοκτήτρια δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Εγώ δουλεύω για ένα μεροκάματο και όχι για να φτιάξω περιουσία». Άμεση η νέα τοποθέτηση λοιπόν της προέδρου του σωματείου κ. Θώμης Μαργαριτοπούλου η οποία σχετικά απάντησε: «Κανένας ιδιοκτήτης κομμωτηρίου και κουρείου από το 2000 και μετά δεν δουλεύει για να φτιάξει περιουσία. Αυτά γίνονταν πριν πολλά χρόνια όταν τα κομμωτήρια ήταν λίγα. Από τη στιγμή που αυξήθηκαν όλα άλλαξαν και από τη στιγμή που ήρθε και η κρίση τελείωσαν.

Είναι εριστικό να λες πως οι άλλοι δουλεύουν για μια περιουσία και ειδικά να το λένε άνθρωποι που δείχνουν απεγνωσμένοι και προσπαθούν να πιαστούν από κάπου. Το ότι βάζουν 3 ευρώ το κούρεμα είναι για «κράχτη».

Αμφιβάλλω αν αποδίδει ΦΠΑ κιόλας. Τέλος, αν ο πελάτης πληρώνει παροχή των 3 ευρώ μπορεί να την έχει. Στην κρεμάστρα που κρεμάνε τα σακάκια κρεμάνε και το φαράσι για τις τρίχες», καταλήγει η κ. Μαργαριτοπούλου. Βγήκαν τα ψαλίδια όπως φαίνεται.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass