ΨIΘΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ... ΑΛΛΑ

Δημοσίευση: 24 Απρ 2023 17:00
* ΣΤΑ... νερά του ο γιατρός, με τις πρωτ- αγωνίστριες του ΓΝΛ * ΣΤΑ... νερά του ο γιατρός, με τις πρωτ- αγωνίστριες του ΓΝΛ

Μπλα μπλα
* ΜΠΛΑ, μπλα, μπλα, μπλα... Ένα αδιάφορο προεκλογικό σκηνικό γεμάτο

κοινοτοπίες. Έτσι εξελίσσεται η προεκλογική περίοδος των εκλογών της 21ης Μαΐου. Αγωνιούντες υποψήφιοι στα κανάλια συζητούν μονάχοι τους επαναλαμβάνοντας τα ίδια επιχειρήματα και προσπαθώντας απλά να χρεώσουν λάθη στους αντιπάλους τους. Βασικό θέμα συζήτησης οι μετεκλογικές συνεργασίες και η ...μοιρασιά. Τα μεγάλα θέματα της χώρας (υγεία, παιδεία, δημογραφικό κι ερήμωση της περιφέρειας, η θέση της Ελλάδας στον σημερινό κόσμο κλπ κλπ) δεν υπάρχουν καν. Πάλι καλά (λέμε τώρα) που βρίσκεται και κανένα άγριο νιάτο (ξαναλέμε τώρα) σαν τον Γεωργούλη και ξυπνάμε για λίγο από τον λήθαργο...

Φτώχειες
* ΕΔΩ ρε παιδάκι μου, «εμωράνθησαν οι δεινοί συζητηταί» που λέει και ο υμνογράφος στους «Χαιρετισμούς»... Δεν υπάρχουν πια οι ρήτορες, οι «ατακαδόροι» που παρήγαγαν γνήσιο πολιτικό λόγο. Δεν υπάρχει ένας Βαγγέλης Γιαννόπουλος, ένας Στέφανος Μάνος, μια Λιάνα Κανέλλη, ένας Παπαγιαννάκης, να μπουν στο ρινγκ της TV και να πέσει το «ξύλο» της άρκτου (αρκούδας) και να το ’φχαριστηθούμε.
Πώς να την βγάλεις τώρα με ... Κεραμέως, Αχτσιόγλου και Παύλο Χρηστίδη του ΚΙΝΑΛΟΠΑΣΟΚ; Σα να έμπαινες στο κέντρο «Φάληρο» δεκαετία του ‘80 και να σου σέρβιραν ...μιλκ σέικ ένα πράγμα...

Τικ Τοκ
* ΑΣΕ και το άλλο, που ανακάλυψαν όλοι το Τικ Τοκ (μέχρι πρόσφατα νόμιζαν ότι είναι χτύπος ...ρολογιού) και τραβάνε όλοι από ένα βιντεάκι, «για να πιάσουν τη νεολαία»- όπως τους λένε οι διαφημιστές τους.
Μόνο που σε λίγο θα γίνει και το Τικ Τοκ τόσο βαρετό που οι νέοι θα φεύγουν τρέχοντας.

Πρωτομαγιά pass
* ΤΟ κακό πάντως είναι ότι δεν λέει να ζεστάνει ο παλιόκαιρος. Ανάβουμε ακόμη καλοριφέρ ακουμπώντας τα στον ...Πούτιν, ντυνόμαστε πάντα με χειμωνιάτικα και απειλείται πλέον και η Πρωτομαγιά μας, η οποία προ κλιματικής αλλαγής σηματοδοτούσε πάντα την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν και των μπάνιων του λαού.
Κι όμως, γι’ αυτό το μεγάλο ζήτημα... τσιμουδιά όλοι. Κανονικά πρέπει να βγει ο Μητσοτάκης και να αναγγείλει ότι εφόσον εκλεγεί θα καθιερώσει το «Πρωτομαγιά – pass», που σημαίνει ότι θα παίρνεις ένα κουπόνι και θα κάνεις χρήση της αργίας όποτε έχει καλό καιρό και σε βολεύει... Τι υστερία κι αυτή με την 1η Μάη καλά και σώνει;

Όλα καλά κι ανθηρά

* ΤΟ γκάλοπ της ημέρας (χτες στο «Βήμα») έδινε σχεδόν 7 μονάδες διαφορά στον Μητσοτάκη (σκορ: 34-27 πάνω κάτω). Κι όλοι τους ανεβασμένοι. Το ΠΑΣΟΚ στο δεκάρικο, οι άλλοι από 5-6%, για όλους έχει βρε αδερφέ, καλή διάθεση να υπάρχει...
Έτσι όπως πάει (ή τον ...πάνε) τον Κυριάκαρο, μέχρι τις 21 Μαΐου αντί να τρέχει σε συγκεντρώσεις θα κάνει «ανέμελος» ποδηλατάδα στον Λυκαβηττό, γιατί κάπως πρέπει να περάσει και η ώρα βρε παιδιά.

Αξίες ζωής
* ΔΕΝ θα βγει Κυβέρνηση με την πρώτη βέβαια, ίσως ούτε και με τη δεύτερη. Υπομονή. Οι Βούλγαροι πάνε κάλπες για ...έκτη φορά τα τελευταία δύο χρόνια και είναι μια χαρά! Ουδείς ασχολείται πια με το ποιος κυβερνά, ελάχιστοι πάνε να ψηφίσουν, ο κόσμος εκεί έχει ανακαλύψει νέες αξίες στη ζωή όπως η φύση, ο έρωτας, η μουσική, η τέχνη ...Ανώτερα πράγματα!

Το καλύτερό του!
* ΕΚΕΙΝΟΣ που δεν θα πλήξει ποτέ στη ζωή του είναι ο Πρόεδρος Αλέξης (τον ... Κούγια εννοώ, κι όχι αυτόν που νομίσατε αρχικώς).
Η Προεδράρα βρήκε ξανά ομάδα και δη ...ιστορική, όπως το συνηθίζει, την «Ηρακλάρα» Θεσσαλονίκης. Πριν καλά - καλά ολοκληρώσει το deal, άρχισε να πλακώνεται δι’ ανακοινώσεων με τους οπαδούς οι οποίοι, όπως συμβαίνει παντού, είναι άδικοι και αχάριστοι και δεν αντιλαμβάνονται το μεγαλείο της προσφοράς ενός Αλέξη Κούγια.
Η καλύτερή του δηλαδή, να ξεσκουριάσει κιόλας, γιατί τελευταία του είχε πέσει και το ζάχαρο και του χρειαζόταν λίγη δράση.
Κι εμείς; Τι εμείς; Εμείς εδώ στη Λάρισα μέσα στην κατάθλιψη αγωνιούμε κάθε Κυριακή αν η ομάδα καταφέρει να υπερκεράσει το εμπόδιο του ...ιστορικού Αλμωπού Αριδαίας! Κι ούτε καν μια ανακοίνωση για τον διαιτητή που πάντα μας αδικεί! Τελικά, ναι! Αλέξη, Αλέξη, μας έχεις γίνει ...έξη.

100 ημέρες
* ΑΚΟΜΗ πιο ωραίος ο Βαρουφάκης που ανακοίνωσε «Πρόγραμμα 100 ημερών για την Ελλάδα».
Και μετά τις 100 μέρες τι; θα αναρωτηθείς καλόπιστα.
Κοίτα, βασικά, μετά από 100 μέρες Βαρουφάκη δεν νομίζω ότι θα υπάρχει χώρα...

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass