«Φούντωσαν»

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2014 11:55 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 18:49

 

* ... ΚΑΙ επειδή το ένα φέρνει το άλλο, από τη μία πλευρά η συνάντηση Σαμαρά-Καραμανλή, από την άλλη η συνάντηση χθες Σαμαρά-Βενιζέλου, «φούντωσαν» τα σενάρια για πιθανή επίσπευση εκ μέρους της Κυβέρνησης της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, υπό το επιχείρημα ότι δεν βγαίνουν οι «180», προκειμένου να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο.

Η οποία επίσπευση-διότι ούτως ή άλλως για Φεβρουάριο μιλάμε λόγω των συνταγματικών προθεσμιών- πού τοποθετείται; Και μέσα στο 2014. Και αν σκεφτούμε ότι αύριο έχουμε 1η Νοεμβρίου και για να τελειώσει το 2014 μας μένουν δύο μήνες, αν τα σενάρια έχουν βάση αλήθειας είναι σαν να λέμε, ότι οσονούπω θα πρέπει να αναμένεται η προκήρυξη εκλογών.

Τώρα κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι επιθυμητό και εφικτό είναι μίας άλλης τάξεως ζήτημα. Διότι η οιαδήποτε κίνηση στο εσωτερικό εξαρτάται και από τις ορέξεις του... εξωτερικού. Και εδώ δεν ξέρουνε καλά-καλά πότε θα έρθει η τρόικα, διότι ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ δήλωσε ότι «δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα», θα ξέρουνε πότε θα γίνουν εκλογές;.

Μ.Η.Α.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass