Εν Αθήναις

Δημοσίευση: 08 Νοε 2014 11:50 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:01

*ΒΡΑΔΑΚΙ επέστρεψε χθες από Αθήνα ο Κώστας Αγοραστός. Ολημερίς στην πρωτεύουσα, ο περιφερειάρχης συναντήθηκε με τρεις-τέσσερις υπουργούς. Με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο ξεκίνησε πάντως, σε μία από τις τακτικές του συναντήσεις με τον Προκαθήμενο της Ελληνικής Εκκλησίας.

Εν συνεχεία βρέθηκαν με τον νέο Θεσσαλό υπουργό Κώστα Σκρέκα, εντός έδρας για τον Αγοραστό η συνάντηση, αλλά και με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο. Το ΕΣΠΑ στην ατζέντα, το τρέχον και το επόμενο. Από πού αλλού ανάπτυξη άλλωστε. Η πορεία, ο σχεδιασμός, οι κανόνες, οι δυνατότητες...

***

*ΜΕΤΑ, ο Κ. Αγοραστός είπε και κάποιες λιμανίσιες κουβέντες με τον υπουργό Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Ναι, για τα λιμάνια συζήτησαν, καθόλου ασήμαντη υπόθεση. Η Θεσσαλία διαθέτει καταμετρημένα λέει 60 λιμάνια, μικρά και μεγάλα. Ποιος να το φανταζόταν στον κάμπο.

Τι εντόπισε ο περιφερειάρχης στον υπουργό; Ότι υπάρχουν πολλά λιμάνια που χρειάζονται νομιμοποίηση της ύπαρξής τους. Και του πρότεινε κάποιες ταχύτατες διαδικασίες, που μάλλον άρεσαν στον Ναυτιλίας. (Όχι τίποτ΄ άλλο, μα οι κυβερνώντες μπορεί να τα πουλήσουν ευκολότερα αν πάψουν να είναι αυθαίρετα).

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass