Όχι καιροσκόποι

Δημοσίευση: 11 Νοε 2014 10:40 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:05

 

*ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, να προκύψει μια αναταραχή. Τα σενάρια για τις βουλευτικές υποψηφιότητες του ΣΥΡΙΖΑ στο ν. Λάρισας, που «ψιθυρίστηκαν» στην εφημερίδα, συζητήθηκαν εντόνως. Και στο κόμμα.

Οπότε αντέδρασε η Τοπική Οργάνωση Φαρσάλων, η οποία «κατόπιν έντονων αντιδράσεων της τοπικής κοινωνίας των Φαρσάλων, σχετικά με αβάσιμες τοποθετήσεις οι οποίες είναι προϊόν περίεργων και αυθαίρετων συλλογισμών, είτε είναι εκ του πονηρού, είτε λόγω λανθασμένων και μη διασταυρωμένων πληροφοριών, σε σχέση με πιθανές υποψηφιότητες βουλευτών που θα εκπροσωπήσουν τα Φάρσαλα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ», κατόπιν όλων αυτών λοιπόν, ανακοινώνει: «σπεύδουμε τόσο να καθησυχάσουμε όσο και να ενημερώσουμε τους πολίτες της τοπικής κοινωνίας, ότι η Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Φαρσάλων, θα είναι αυτή η οποία μέσα από συλλογικές διαδικασίες θα επιλέξει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα μας εκπροσωπήσουν».

***

* ΚΑΙ συνεχίζει εξηγώντας τη γραμμή. «Δεν αποκλείουμε ότι εκτός από τα μέλη μας, που είναι και η βασική μας επιδίωξη να μας εκπροσωπήσουν, θα μπορούσαν και κάποια πρόσωπα από τον χώρο του κέντρου ή ακόμα και απλοί φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, να στηρίξουν με τη συμμετοχή τους τα μελλοντικά ψηφοδέλτια, αρκεί αυτά τα πρόσωπα να έχουν να παρουσιάσουν, συν τοις άλλοις πραγματικούς κοινωνικούς αγώνες στα χρόνια της κρίσης και των μνημονίων, αποδεικνύοντας όπως πράττουν καθημερινά τα μέλη μας και πλήθος άλλων ανθρώπων, ότι ήταν δίπλα στην κοινωνία και όχι κάποιοι καιροσκόποι οι οποίοι εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες. Σε κάθε περίπτωση η επιδίωξη ανάδειξης στο βουλευτικό αξίωμα ενός προσώπου δεν αποτελούσε ποτέ για την οργάνωσή μας αυτοσκοπό ή φετίχ, από την άλλη πλευρά όμως η ενίσχυση των ψηφοδελτίων από πρόσωπα τα οποία συγκεντρώνουν τα ανωτέρω χαρακτηριστικά ήταν πάντοτε ευπρόσδεκτη. Είναι αξία δε γνωστή σε όλους ότι στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, οι υποψηφιότητες κερδίζονται και δεν επιβάλλονται». (Τούτα μόνο. Τα οποία ισχύουν γενικότερα, όχι μονάχα στα Φάρσαλα...)

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass