Τι δίνουν;

Δημοσίευση: 30 Νοε 2014 11:10 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:42

* ΕΝΩ η κυβέρνηση ξεπουλά ό,τι απέμεινε σε αυτές τις διαπραγματεύσεις, επιμένει στα επικοινωνιακά τρικ, ότι της φταίει δηλαδή η αντιπολίτευση, που ζητά μεταξύ άλλων εκλογές. Σήμερα μάλιστα που ακόμη και ο ίδιος ο κ. Γ. Παπανδρέου – για τους δικούς του λόγους - στρίβει δια του αρραβώνος!

Όταν, όπως σημειώνει το ΚΚΕ, «οι διαπραγματεύσεις κυβέρνησης και τρόικα δεν αφορούν τη λήψη ή όχι νέων αντιλαϊκών μέτρων, που είναι δεδομένη, αλλά τον τρόπο και χρόνο μετάβασης στη νέα φάση επιτήρησης, κατά την οποία θα συνεχιστεί ο σφαγιασμός των λαϊκών δικαιωμάτων» η κυβέρνηση, παριστάνει τον «γερμανό» και δεν αποκαλύπτει ούτε καν τι συζητάνε.

Όταν, μετά μάλιστα τα όσα είπε και προχθές ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης, επιβεβαιώνεται πως αποτελεί πλέον «διαδικαστικό» θέμα αν το μνημόνιο τελειώσει τυπικά στις 31/12/2014 ή αν παραταθεί για κάποιους μήνες ακόμη με κάποιο νέο πρόγραμμα του ΔΝΤ ή όχι, η κυβέρνηση επιχειρεί να φοβίσει εκ νέους τους πολίτες από τα όσα θα πράξει μια... αυριανή κυβέρνηση.

Ίσως στην κυβέρνηση να εκτιμούν ακόμη πως θα πιάσει ένας νέος εκβιασμός με την παλιά συνταγή. Ότι δηλαδή ή υπογράφουν τα νέα μέτρα ή οι εργαζόμενοι θα μείνουν άνεργοι, χωρίς φάρμακα κλπ...

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass