Τσεκ αρνητικό

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2014 10:15 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:57

 

* «ΤΑΛΑΝΙΣΤΗΚΕ μέσα σ’ ένα σύστημα με τραγικές ελλείψεις». Κι όταν αυτό το καταγγέλλει ο Ιατρικός Σύλλογος, τι άλλο να πει κανείς για την δραματική κατάληξη του ταξιδιού που υποχρεώθηκε να κάνει το πεντάχρονο πιτσιρίκι. Από την Ιτέα, στην Άμφισσα, από κει στη Λαμία και εν τέλει στη Λάρισα. Διέσχισε απ’ άκρου εις άκρον την 5η Υγειονομική Περιφέρεια, σαν να συνέβη επίτηδες, τσεκάροντας τις ανεπάρκειες του συστήματος. Οι αρμόδιοι, της διοίκησης και του υπουργείου, περιορίστηκαν σε μια ανακοίνωση περιγραφής του θανατηφόρου οδοιπορικού. Απλώς επιβεβαίωσαν όσα είχαν γραφεί στην εφημερίδα. Συμπέρασμα; Μπα, απέφυγαν. (Το βγάζει ο κόσμος όμως).

* * *

* ΚΑΙ εν τέλει στη Λάρισα... Όπου δεν υπήρχε η ΜΕΘ Παίδων που χρειάστηκε. Δεν υπήρχε για το παιδί της Άμφισσας, δεν υπάρχει όμως και για τα παιδιά της Λάρισας. Κενό σε ολόκληρη την κεντρική ζώνη της χώρας. Κι όλοι θυμούνται την απίθανη συμπεριφορά των τότε αρμοδίων όταν το Ίδρυμα Νιάρχου δώριζε τη Μονάδα στο Πανεπιστημιακό. Μάλλον θα την ξεσκαλίσει ξανά την υπόθεση η εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε τώρα με αφορμή το τραγικό συμβάν.

 Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass