Άλλος για κόμμα;

Δημοσίευση: 24 Δεκ 2014 12:46 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 20:27

 

* ...ΝΑ τα βάλουμε σε μία σειρά τα πράγματα...

Σήμερα ανακοινώνεται ότι ο Λυκούδης πάει στο «Ποτάμι» και επισήμως

Μάλιστα λόγω «προσχώρησης» δίνει και συνέντευξη ο Σταύρος Θεοδωράκης για να γίνει επίσημο. Οπότε στην τρίτη ψηφοφορία ένας «βουλευτής» το Ποταμιού ο Σ. Λυκούδης, θα ψηφίσει για πρόεδρο και ένας άλλος «βουλευτής» του Ποταμιού ο Π. Τατσόπουλος δεν θα ψηφίσει για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Με ωραία «γραμμή» ξεκινάει που λέει ο λόγος την καταγραφή του ως κοινοβουλευτικό κόμμα το Ποτάμι.

***

* ΠΑΜΕ παρακάτω: ο Γιώργος Παπανδρέου στα νύχια στέκεται και περιμένει να τελειώσει η τρίτη ψηφοφορία προκειμένου να ανακοινώσει την δημιουργία νέου κόμματος προφανώς για να προλάβει τις εκλογές. Και χθες που ο Βενιζέλος ξαναέκανε την ανάγκη φιλοτιμία και πήγε να τον προσεγγίσει εκ νέου, έφαγε πόρτα μεγαλοπρεπώς.

***

* ΠΙΟ πέρα, την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα με την συμμετοχή και της Άννας Διαμαντοπούλου, προανήγγειλε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας ο πρώην Υπουργός επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης.

Ο κ. Φλωρίδης είπε ότι το νέο αυτό κόμμα θα συμμετάσχει στις εκλογές όποτε και αν γίνουν αυτές, ενώ η φιλοδοξία – και αυτών – είναι η σύμπραξη μεταρρυθμιστικών δυνάμεων και εξήγησε πως «το κενό, πρέπει να καλυφθεί».

***

* ΝΑ θυμηθούμε δε ότι και ο πρώην εξ απορρήτων του Α. Σαμαρά ο Μπαλτάκος, έχει προ ημερών ανακοινώσει ότι επίσης θα προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος για αυτές τις εκλογές και αυτός.

***

* ΟΠΟΥ αυτές οι εκλογές πότε θα γίνουν;

Σε ένα μήνα πάνω-κάτω. Καλά, ας αφήσουμε όλες τις λοιπές πολιτικές και ιδεολογικές ανησυχίες κατά μέρος και να ρωτήσουμε τούτο: εκτός από το ΠΟΤΑΜΙ, που ήδη είναι ένας πολιτικός οργανισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη οι υπόλοιποι πού θα βρουν τους 400 και πάνω υποψηφίους που χρειάζονται ανά την Ελλάδα να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτιά τους για να κατεβούν στις εκλογές; Και δεν είναι βεβαίως οι μόνοι που αναζητούν υποψηφίους.

Προβλέπεται ότι μάλλον θα ζήσουμε μέρες δημοτικών εκλογών. Που ένας στους δυο ήταν υποψήφιος με κάποιο συνδυασμό η τέλος πάντων, κάπως έτσι. Και φυσικά... τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Θα γίνει στα ψηφοδέλτια «χίλιοι καλοί χωράνε» χωρίς πολλές διακρίσεις και χωρίς πολλά ξεψειρίσματα.

Μ.Η.Α.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass