Σεμνότητα

Δημοσίευση: 01 Απρ 2015 12:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:39

 

* ΠΡΕΠΕΙ να είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που κάποιος ο οποίος επιλέγεται να αναλάβει κρατική θέση χαρακτηρίζει «υπερβολική την τιμή» που του έγινε.

Αυτό είπε, όμως, ο νέος διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Νέστορας Αντωνίου στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής που ενέκρινε χθες τον διορισμό του.

«Είναι υπερβολική η τιμή που δόθηκε σε μένα ως άνθρωπο των κινημάτων», είπε χαρακτηριστικά και χαρακτήρισε τη θέση του ΥΠΕάρχη ως «συνέχεια της κοινωνικής πάλης, των κοινωνικών διεκδικήσεων, της κοινωνικής συμμετοχής σε μαζικό επίπεδο».

***

* Ο Νέστορας Αντωνίου εμφανίστηκε στη Βουλή με καφέ μπουφάν (από τους 5 νέους ΥΠΕάρχες, ένας φορούσε κοστούμι με γραβάτα, δύο σακάκια και δύο μπουφάν) και δεν θέλησε να μιλήσει για τον εαυτό του.

«Δεν θα περιαυτολογήσω. Θεωρώ ότι πρέπει να μιλάμε λιγότερο για μας», είπε για να δεχτεί μάλιστα τα εύσημα και από τον βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Μπουκώρο ο οποίος του είπε: «Μ’ άρεσε η σεμνότητα με την οποία προσεγγίσατε τον νέο σας ρόλο».

***

* ΘΕΤΙΚΗ αναφορά στον Νέστορα Αντωνίου έκανε και η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ Μαρία Αντωνίου, «όχι επειδή είναι συνεπίθετος αλλά επειδή διαπίστωσα ότι έχει συγκροτημένη άποψη», όπως είπε.

ΜΑΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass