Μετά από δύο μήνες

Δημοσίευση: 03 Απρ 2015 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 15:43

 

* ΕΧΕΙ ιδιαίτερη σημασία για τον Κώστα Μπαργιώτα η σημερινή (7.30 μ.μ. «Χατζηγιάνειο») εκδήλωση (πολιτικό εργαστήρι) του «Ποταμιού»: είναι η πρώτη του ομιλία μετά από δύο μήνες στη Βουλή.

Οπότε μαζί με το θέμα της εκδήλωσης («Πόσο πιθανό είναι ένα Grexit»), θεωρείται βέβαιο ότι θα αναφερθεί και στις πρώτες του εντυπώσεις από τον «ναό της Δημοκρατίας».

***

* ΑΠΟ τις πρώτες του ομιλίες στη Βουλή, πάντως, ο Κώστας Μπαργιώτας δείχνει ότι δεν «χαρίζει κάστανα» ούτε καν στους συναδέλφους του γιατρούς.

Μιλώντας για την επιλογή των νέων διοικητών των Υγειονομικών Περιφερειών και των νοσοκομείων, κατέθεσε την άποψη του «Ποταμιού» ότι οι εν λόγω θέσεις «πρέπει να προκηρύσσονται και να αξιολογούνται με σαφή αντικειμενικά επιστημονικά κριτήρια, να προβλέπονται συγκεκριμένα προσοντολόγια και οι κρίσεις να είναι διαφανείς».

Όσον αφορά την αξιολόγηση των διοικητών των ΥΠΕ από τη Βουλή, επισήμανε ότι «πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένα εργαλεία, με προεργασία δουλεμένη τεχνοκρατικά και να έχει σκορ - δείκτες, αλλιώς δεν είναι τίποτα».

***

* ΑΦΟΥ τα είπε αυτά, υπενθύμισε ως νοσοκομειακός γιατρός ότι από τα νοσοκομεία έχουν περάσει «έμποροι, συνταξιούχοι του Εμπορικού Ναυτικού και γενικά διοικητές που είχαν άσχετες ειδικότητες και δεν είχαν καμία σχέση με το μάνατζμεντ της Υγείας.

Κατά την άποψή μου αλλά και κατά την άποψη πολύ πιο ειδικών από εμένα, ούτε οι γιατροί πρέπει να έχουν σχέση με το μάνατζμεντ των υπηρεσιών Υγείας», τόνισε με παρρησία ο Κ. Μπαργιώτας.

ΜΑΚ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass