Οι 29 συστήνουν «Δεν πληρώνω»…

Δημοσίευση: 17 Απρ 2015 12:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:06

 

*ΤΙ σχέση έχει η πληρωμή των διοδίων με τον ΚΟΚ; Ρυθμίζει μήπως η άρνηση καταβολής τους την οδηγική συμπεριφορά; Διασφαλίζει άραγε την ασφάλεια οδηγών και πεζών; Ρητορικά τα ερωτήματα. Κι εφόσον προκύπτουν απαντήσεις αρνητικές, 29 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν τροπολογία κατάργησης των νόμων που ποινικοποιούν την άρνηση πληρωμής των διοδίων.

***

*ΑΝ δεν τους την επιστρέψει η πρόεδρος Ζωή, που αρνείται την προσθήκη άσχετων τροπολογιών στα νομοσχέδια, τότε η πρόταση θα συζητηθεί ίσως και σήμερα στην Επιτροπή της Βουλής. Έτσι 29 κατασκευαστές νομοσχεδίων συστήνουν «Δεν πληρώνω-Δεν πληρώνω». Τουλάχιστον είναι συνεπείς με την προεκλογική τους στάση. Όχι, δεν αναφέρεται στην τροπολογία αν η πληρωμή διοδίων θα είναι πλέον εθελοντική. Ούτε προτείνεται να μπουν στους δρόμους παγκάρια, να ρίχνει ο καθένας ό, τι προαιρείται.

***

*ΗΓΗΤΟΡΑΣ της τροπολογίας των 29 ο βουλευτής από την Κατερίνη Χαρίλαος Τζαμακλής. Συνυπογράφουν και οι άλλοι δύο συριζαίοι βουλευτές Πιερίας, ο Ζήσης Ζάνας και η Μπέτυ Σκούφα. Φυσικά η Λαρισαία Ηρώ Διώτη αλλά και δύο Βολιώτες, ο Κώστας Δελημήτρος κι η Δανάη Κωστοπούλου ενώ την επτάδα των Θεσσαλών συμπληρώνει η Καρδιτσιώτισσα Χρυσούλα Κατσαβριά. Σε Μαγνησία-Λάρισα-Πιερία, τα διόδια πελεκάνε…

Ζ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass