Δεν κουνιέντε ντιπ...

Δημοσίευση: 19 Απρ 2015 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

 

* ΤΑ έβαλε και με τον Π. Κουρουμπλή, ο Χρ. Κέλλας. Εν προκειμένω λειτουργώντας ως σκιώδης υπουργός Υγείας. Και υπερασπιζόμενος τους διοικητές νοσοκομείων που είχε τοποθετήσει, αξιοκρατικά εννοείται, η δική τους κυβέρνηση. Σημειωτέον ότι υπάρχουν κι αρκετοί πασόκοι «θιγόμενοι» αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον γαλάζιο βουλευτή.

* * *

* ΕΙΔΕ κι απόειδε ο υπουργός, στον τρίτο μήνα πια από τότε που τους είχε διαμηνύσει με τακτ ότι οφείλουν να παραιτηθούν. «Μα δεν κουνιέντε ντιπ», διαπίστωνε Λαρισαίος παράγοντας. «Ούτε καν μιλούν, δεν ένιωσαν καν την ανάγκη να δικαιολογηθούν...»

Βέβαια, ο υπουργός Υγείας τους τα είπε χύμα. «Αποτελεί πολιτικό τυχοδιωκτισμό κάποιοι να μην παραιτούνται για να τους καταργήσουμε και στη συνέχεια να διεκδικήσουν αποζημίωση από μια καθημαγμένη οικονομικά χώρα». Ούτε σ’ αυτό ένιωσαν την ανάγκη να απαντήσουν κάτι. Κανένας τους. Κι ανέλαβε για λογαριασμό τους ο Χρ. Κέλλας, να τους καθαρίσει την μπουγάδα. (Το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα θα είναι το ύψος του ποσού που θα διεκδικήσει ο κάθε γαλαζοπράσινος διοικητής ως αποζημίωση).

Ζ.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass