Διοικητές (1)

Δημοσίευση: 29 Νοε 2015 8:40

 

* ΕΙΝΑΙ γνωστό πως η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προτίθεται να αλλάξει τους διοικητές των νοσοκομείων. Μάλιστα όπως διευκρινίζει στην «Ε» ο γιατρός και βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος τις επόμενες ημέρες, θα ανακοινωθεί πρόσκληση ενδιαφέροντος για τις θέσεις διοικητών και υποδιοικητών στα νοσοκομεία.

Στο μεταξύ οι νυν διοικητές, όπως για παράδειγμα των θεσσαλικών νοσοκομείων, κλήθηκαν ήδη από την Επιτροπή Αξιολόγησης. Επειδή μέχρι σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε πως ακολούθησε την πεπατημένη, αντί της εξαγγελθείσας (προεκλογικά βεβαίως) αξιοκρατικής διαδικασίας, τοποθετώντας κομματικούς τόσο στην Υγεία όσο και στην Εκπαίδευση, διατηρούνται κάποιες επιφυλάξεις για το πόσο αξιοκρατική θα είναι η επιλογή των νέων διοικητών. Ακριβώς επειδή ήδη «κυκλοφορούν» ονόματα στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κάποιοι υπέβαλαν αιτήσεις, προτού βγει η προκήρυξη ή εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να μην αδικήσουμε κάποιον. Θα φανεί...

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass