Το Πάσχα!

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 8:35

 

* ΤΟ… παλεύουν ακόμη στη ΝΔ να συνεδριάσει η ΚΕΦΕ- το νέο σενάριο έλεγε για χθες το απόγευμα – προκειμένου να βρουν εταιρία καταρχήν που θα μπορούν εν συνεχεία να την πληρώσουν και που θα μπορεί να τους κάνει και εκλογές στις 13 Δεκεμβρίου.

Γιατί αν δεν προλάβουν τη συγκεκριμένη ημερομηνία τότε μοιραία ο νέος πρόεδρος του κόμματος θα έρθει με το νέο χρόνο. Πώς έλεγε και κάποιος: «εκεί κατά του Αγίου Αντωνίου (17 Ιανουαρίου) τον βλέπω να εκλέγεται ο νέος πρόεδρος». Αυτός φαίνεται πάντως ότι ανήκε στους… αισιόδοξους γιατί υπάρχουν και άλλοι, που το έχουν πάρει τελείως στην πλάκα το θέμα και σχολιάζουν «ποια Χριστούγεννα θα βγει ο νέος πρόεδρος; Το Πάσχα!».

Κι έτσι που το πάνε φαίνεται θα το πιάσουν το Πάσχα διότι τελικά ούτε και χθες συνεδρίασε η ΚΕΦΕ λόγω αποχώρησης εκπροσώπου του Βαγγ. Μεϊμαράκη που δεν ικανοποιήθηκε από τις απαντήσεις Παπαμιμίκου σε ερωτήματα που του είχε θέσει. Τελικά μέχρι να συνεδριάσει η ΚΕΦΕ θα πάει 13 ο μήνας!

M.H.A.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass