Η Ρωσίδα Ελενα Ισινμπάγεβα, σίγουρα μία από τις μεγάλες απουσίες των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, είπε πως δεν είναι αρνητική σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους στους Αγώνες του Τόκιο το 2020, σε συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα η ρωσική εφημερίδα Sport Express.

Η επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες δεν εξαρτάται αποκλειστικά από τον αριθμό των μεταλλίων. Εξαρτάται κυρίως από το μέγεθος της χώρας.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο ολοκληρώθηκαν. Σημείο αναφοράς των συζητήσεων από σήμερα τα ξημερώματα το Τόκιο, που σε τέσσερα χρόνια, το 2020 θα φιλοξενήσει τους επόμενους Αγώνες. Με υποσχέσεις για ασφαλείς, αξιόπιστους ,ήσυχους και με λιγότερες περιπέτειες.

Η Ολυμπιακή Φλόγα που άναψε στις 5 Αυγούστου στο θρυλικό «Μαρακανά» του Ρίο ντε Τζανέιρο έσβησε στις 04:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/8), σηματοδοτώντας το τέλος των 31ων Ολυμπιακών Αγώνων και πρώτων στην ιστορία στη Νότια Αμερική.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Ρίο και τραγούδησε τον Εθνικό μας Ύμνο. Συγκινώντας όλους τους Ελληνες της απονεμήθηκε το χρυσό μετάλλιο για την σπουδαία εμφανισή της και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο άλμα επί κοντώ.

Σημαιοφόρος στην τελετή λήξης

Η Κατερίνα Στεφανίδη, μάλιστα, θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής Ολυμπιακής ομάδας στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Αν και αρχικά είχε επιλεγεί ο Λευτέρης Πετρούνιας, έγινε κλήρωση μεταξύ του χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους και της χρυσού Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ και τυχερή αναδείχθηκε η δεύτερη.

Τους χάλκινους Ολυμπιονίκες Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή, με τον προπονητή τους Γεράσιμο Ωρολογά, καθώς και τον πρόεδρο της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αντώνη Δημητρακόπουλο και τον Β’ Αντιπρόεδρο, Παντελή Παυλίδη δέχτηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Σταύρος Κοντονής παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Κωνσταντίνου Πουλάκη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη συναντήθηκε με τον υπεραθλητή από την Τζαμάικα, Γιουσέιν Μπολτ την ώρα που και οι δύο μόλις είχαν τελειώσει τα αθλήματά τους και ήταν και οι δυο τους «χρυσοί»!

Συγχαρητήρια μηνύματα στη χρυσή Ολυμπιονίκη στο άλμα επί κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη απέστειλαν η πολιτειακή και η πολιτική ηγεσία της χώρας. Να σημειωθεί πως είναι το πρώτο μετάλλιο της χώρας μας στο επί κοντώ στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

Κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία στον κόσμο, ιστοσελίδες αλλά και εφημερίδες μέσω των δικών του site, αποθέωσαν τη Κατερίνα Στεφανίδη για το χρυσό μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ, πρώτο στο Στίβο για την χώρα μας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο με 4.85μ.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass