Η Ισινμπάγεβα άνοιξε την... πόρτα για συμμετοχή στο Tokyo 2020

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2016 19:28

Η Ρωσίδα Ελενα Ισινμπάγεβα, σίγουρα μία από τις μεγάλες απουσίες των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο, είπε πως δεν είναι αρνητική σε ενδεχόμενη συμμετοχή τους στους Αγώνες του Τόκιο το 2020, σε συνέντευξη που δημοσιεύει σήμερα η ρωσική εφημερίδα Sport Express.

«Μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί στους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες. Κατ 'αρχήν δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο,» δήλωσε η 34χρονη αθλήτρια του επί κοντώ , που την περασμένη Παρασκευή ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τους στίβους. Η Ισινμπάγεβα σημείωσε το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο ύψος, η Ισπανίδα Ρουθ Μπεϊτία, στα 37 της χρόνια. «Απόδειξε ότι και στα 37 μπορείς να κερδίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες,» δήλωσε η Ρωσίδα, που δεν έκλεισε την πόρτα σε μία πιθανή επιστροφή της. «Ο χρόνος θα δείξει, όταν πλησιάζει το 2020 το Τόκιο, δεν θα έλεγε ένα οριστικό « όχι », αλλά δεν πρόκειται να υποσχεθώ τίποτα,» είπε η Ισινμπάγεβα.

Μετά την επιμονή της Sport Express, σχετιά με την πιθανότητα επιστροφή της στους στίβους, απάντησε: «Κλείστε αυτή την πόρτα ,αργότερα αν παραστεί ανάγκη, θα την ανοίξω,» συμπλήρωσε. Η Ισινμπάγεβα, Ολυμπιονίκης στην Αθήνα και το Πεκίνο, και με χάλκινο μετάλλιο στο Λονδίνο, δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο Ρίο, μετά τον αποκλεισμό της από την IAAF, λόγω της υπόθεσης ντόπινγκ που αφορούσε, όλη την ομάδα Στίβου της Ρωσίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass