ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ

Τα αγροτικά στο τραπέζι της ΝΟΔΕ Λάρισας

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2016 8:04

Τα προβλήματα του αγροτικού τομέα συζητήθηκαν στην άτυπη συνάντηση που είχε προχθές ο νέος γραμματέας Αγροτικού της Ν.Δ. κ. Κ. Μπαγινέτας με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χ. Καπετάνο και μέλη της τοπικής οργάνωσης, στα γραφεία της ΝΟΔΕ στη Λάρισα.

Αντικείμενο της εν λόγω συνάντησης ήταν η ενδελεχής συζήτηση και ανάλυση όλων των τρεχόντων αλλά και διαχρονικών προβλημάτων του κλάδου, όπως το Ασφαλιστικό και Φορολογικό των αγροτών και κτηνοτρόφων, τα ζητήματα του ΕΛΓΑ, οι εκκρεμότητες πληρωμών, το κόστος παραγωγής, οι συνεταιρισμοί καθώς και τα νέα προγράμματα ανάπτυξης. Παράλληλα, συζητήθηκε και η προετοιμασία μιας ευρείας συνδιάσκεψης για το αγροτοκτηνοτροφικό ζήτημα στη Λάρισα, μέσα στον Σεπτέμβριο, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων φορέων και εκπροσώπων. Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος ευχήθηκε στον νέο γραμματέα καλή και επιτυχημένη θητεία, μεταφέροντάς του το ξεκάθαρο μήνυμα του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου προς τη Νέα Δημοκρατία για άμεση ανάληψη πρωτοβουλιών και εξεύρεση βιώσιμων λύσεων, καθώς η σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τους οδηγεί στον αφανισμό. Τέλος, ο κ. Καπετάνος ενημέρωσε τον κ. Μπαγινέτα για τη σύσταση από τη ΝΟΔΕ, ομάδων εργασίας που ήδη επεξεργάζονται και θα είναι έτοιμες στο εγγύτατο μέλλον να παρουσιάσουν προτάσεις σε μείζονα θέματα του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα.

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Μάμαλης καθόσον και ο τεχνικός σύμβουλος κ. Γιαννακάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass