Ενημερώνονται γεωπόνοι για το Μέτρο Νέων Αγροτών

Δημοσίευση: 07 Νοε 2016 9:56

Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας συνδιοργανώνει με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ενημερωτική ημερίδα για το Υπομέτρο 6.1 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών» μεθαύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 9.30 π.μ. στην Αθήνα, στο ισόγειο του κτιρίου της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (Λεωφόρος Αθηνών 58).

Η εκδήλωση αφορά αποκλειστικά Συμβούλους, μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., που δραστηριοποιούνται στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Αττικής και Στερεάς Ελλάδας.

Επισημαίνεται ότι αύριο Τρίτη θα πραγματοποιηθεί, στον ίδιο χώρο και για το ίδιο θέμα, εκδήλωση του Υπ.Α.Α.Τ. για την ενημέρωση των Δ.Α.Ο.Κ. και Δ.Α.Ο. των ως άνω Περιφερειών, σε θέματα αρμοδιότητάς τους.

Για τους Συμβούλους, μέλη του ΓΕΩΤ.Ε.Ε., των υπόλοιπων Περιφερειών της χώρας (Θεσσαλίας, Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Ηπείρου) αλλά και για τις Δ.Α.Ο.Κ. και Δ.Α.Ο. των εν λόγω Περιφερειών, θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχες ενημερωτικές εκδηλώσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης, σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass