ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Συνέδριο για την καινοτομία στον αγροτικό χώρο

* Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν μεταξύ άλλων ο διευθυντής του Ινστιτούτου Βιοµηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών ΕΛΓΟ ∆ΗΜΗΤΡΑ Λάρισας Δρ Χρ. Τσαντίλας και ο αν. καθηγητής του ΤΕΙ Θεσσαλίας κ. Κ. Πετρωτός

Δημοσίευση: 21 Νοε 2016 7:10

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, θα κηρύξει στις 9.30 σήμερα το πρωί την έναρξη των εργασιών του 1ου Συνεδρίου του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου 2014-2020, με θέμα «Δικτύωση για την προώθηση της καινοτομίας στον αγροτικό χώρο», που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Στο συνέδριο που διοργανώνει η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΠΑΑ) 2014 – 2020 – Μονάδα Δικτύωσης και Δημοσιότητας και ολοκληρώνεται αύριο, θα μιλήσουν ακόμη ο γενικός γραµµατέας Αγροτικής Πολιτικής και ∆ιαχείρισης Κοινοτικών Πόρων κ. Χαράλαµπος Κασίµης, ο γενικός γραµµατέας Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Θωµάς Μαλούτας, ο γενικός γραµµατέας Βιοµηχανίας, κ. Ευστράτιος Ζαφείρης, ο πρόεδρος ΕΛΓΟ-∆ΗΜΗΡΑ κ. Γεώργιος Καρέτσος και ο πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ κ. Σπυρίδων Μάµαλης.

Μεταξύ των εισηγήσεων που πρόκειται να παρουσιαστούν περιλαμβάνονται:

-Εισαγωγή καινοτόµων τεχνολογιών µεταποίησης για αύξηση της προστιθέµενης αξίας ζωικών προϊόντων /Συνεργαζόµενοι φορείς: Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυµα Θεσσαλίας και δύο ΜΜΕ) – Εισηγητής: Κωνσταντίνος Πετρωτός, αναπληρωτής καθηγητής Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυµα Θεσσαλίας

-Ευρωπαϊκό Πρόγραµµα Συνεργασίας HORIZON 2020 «FATIMA»: διαφοροποιηµένη εφαρµογή εισροών σε καλλιέργειες βαµβακιού, αραβοσίτου και σίτου / Συνεργαζόµενοι φορείς: Γεωπονικό Πανεπιστήµιο Αθηνών, Ελληνικός Γεωργικός Οργανισµός «ΔΗΜΗΤΡΑ» Λάρισας, ΓΑΙΑ Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, παραγωγοί, εταιρεία συµβούλων, Εισηγητής ∆ρ Χρίστος Τσαντήλας, τακτικός ερευνητής, ∆ιευθυντής Ινστιτούτου Βιοµηχανικών και Κτηνοτροφικών Φυτών ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass