ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟΒΡΑΔΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Μπλόκο στο Γερακάρι

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2017 14:10

Μπλόκο στο Γερακάρι με τα γεωργικά τους μηχανήματα αποφάσισαν να στήσουν την ερχόμενη Τρίτη αγρότες της Αγιάς και της ευρύτερης περιοχής, σε χθεσινοβραδινή σύσκεψη των Αγροτικών τους Συλλόγων και Συνεταιρισμών με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Αγιά και, μετά από συζήτηση, ορίστηκε ως χώρος πρώτης συγκέντρωσης ο δρόμος έξω από το Σούπερ Μάρκετ «Γαλαξίας» στην Αγιά, στις 10 το πρωί της Τρίτης, και μετάβαση όλων των τρακτέρ από ‘κει στη διασταύρωση του Αγίου Συμεών στο Γερακάρι στις 12 το μεσημέρι, όπου υπάρχει η φιλοδοξία να στηθεί ένα ισχυρό μπλόκο, όπως και στις περσινές κινητοποιήσεις, που θα στείλει, όπως πιστεύουν οι αγρότες, ένα δυνατό μήνυμα ανατροπής της κυβερνητικής αγροτικής πολιτικής.

Η απόφαση, που πάρθηκε μεταξύ των παρευρισκομένων εκπροσώπων των συλλόγων και των συνεταιρισμών, ήταν ομόφωνη, παρά, όπως υπογράμμισαν στις ομιλίες τους οι παραγωγοί, τις προσπάθειες κάμψης του ηθικού τους από την κυβέρνηση με τις δεκάδες δικογραφίες που, μόλις πριν λίγο καιρό, εστάλησαν στα μέλη της περσινής συντονιστικής επιτροπής για τη συμμετοχή τους στην τότε κινητοποίηση. Οι αγρότες δηλώνουν έτοιμοι να δώσουν, όπως λένε, τη μεγάλη μάχη, όχι για να ρίξουν τη συγκεκριμένη κυβέρνηση, αλλά για να αλλάξουν τα φορολογικά και άλλα μέτρα που παίρνει κατά του αγροτικού κόσμου. Τονίζουν πως τα προβλήματά τους, πλέον, είναι πάρα πολλά και μεγάλα, και καλούν όλους τους παραγωγούς να ξεσηκωθούν και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις για την ίδια τους την επιβίωση.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass