ΣΤΟ ΚΙΛΕΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Κάλεσμα αγώνα και μνήμης…

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2017 10:05

Νέο προσκλητήριο της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας προς τους αγρότες του νομού για τη συνέχιση των αγώνων με σταθμό τη συμμετοχή των αγροτοκτηνοτρόφων στον αγωνιστικό γιορτασμό –συλλαλητήριο- του Κιλελέρ την Κυριακή 19 Μάρτη στις 12.30 το μεσημέρι στον χώρο της θυσίας των κολίγων.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι «οι κυβερνώντες δεν πρόκειται να ξεμπερδέψουν εύκολα μαζί μας. Θα συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα τη δράση μας με μικρότερες και μεγαλύτερες αγωνιστικές παρεμβάσεις για όλα τα προβλήματα που σήμερα αντιμετωπίζουμε, ή για όσα νέα προκύψουν. Σε όσους προπαγάνδιζαν « ότι δεν γίνεται τίποτα με τον αγώνα», ή ότι «ο αγώνας πουλήθηκε», θέλουμε να θυμίσουμε το «κέρδος» του περσινού αγώνα, όπως: το αφορολόγητο των 8.600 έως 9.500 ευρώ, το αφορολόγητο στις ενισχύσεις μέχρι 12.000 ευρώ, αφορολόγητες οι εξισωτικές, οι αποζημιώσεις, κ.α. Αν θεωρούν ότι αυτά τα ελάχιστα δεν είναι αποτέλεσμα των αγώνων, τότε ας μην τα κάνουν χρήση, ή αν ο βουλευτής Λάρισας και πρώην υπουργός, Μ. Χαρακόπουλος, συνεχίζει να πιστεύει ότι οι αγώνες δεν έχουν αποτέλεσμα, ας βγει ανοιχτά να καλέσει τους αγρότες να μην κάνουν χρήση των παραπάνω «κερδών». Η ΕΟΑΣΝΛ πιστεύει και αγωνίζεται καθημερινά να δυναμώσει η οργάνωση της μικρομεσαίας αγροτιάς, με ενεργοποίηση των Αγροτικών Συλλόγων που θα οδηγεί στην ουσιαστική λειτουργία, ενημέρωση και συσπείρωση των αγροτών, την δημιουργία νέων και την συνέχιση της αγωνιστικής παρέμβασης. Από αυτόν τον δύσκολο αγώνα βγήκαμε πιο δυνατοί ως αγροτικό κίνημα, γιατί ήδη σε χωριά του νομού μας ιδρύονται νέοι Αγροτικοί Σύλλογοι, όπως και σε όλη τη χώρα».

* Τέλος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η Ομοσπονδία απευθύνει «αγωνιστικό χαιρετισμό σε όλες τις γυναίκες, ιδιαίτερα στις αγρότισσες για τον καθοριστικό και πολύτιμο ρόλο τους στον αγώνα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass