ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ

«Το ρεύμα κοστίζει αλλά θα σπείρετε και φέτος»

*«Δεν υπάρχει το νοικοκύρεμα που πρέπει στους ΤΟΕΒ»

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2017 22:10

«Όσον αφορά στις οφειλές των ΤΟΕΒ, πράγματι θυμάμαι πέρυσι τη συνάντησή μας η οποία ήταν και συγκινητική συνάντηση, διότι βλέποντας τους ανθρώπους της δουλειάς, τους αγρότες να με ρωτούν «θα σπείρουμε, κύριε πρόεδρε, φέτος ή δεν θα σπείρουμε;» Τους απάντησα «θα σπείρετε», όπως και φέτος θα σπείρουν».

Αυτό διεμήνυσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Μανώλης Παναγιωτάκης απαντώντας σε βουλευτές στο πλαίσιο συνεδρίασης της επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ερωτηθείς για τη στάση της ΔΕΗ απέναντι στους ΤΟΕΒ, «το ζήτημα είναι να κάνουμε διευκολύνσεις και πολλές φορές δεν υπάρχει το νοικοκύρεμα που πρέπει από τους ΤΟΕΒ, όπως δεν υπάρχει και από τις δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και αποχέτευσης.

Το ρεύμα κοστίζει. Και αυτή η εξυπηρέτηση κοστίζει. Είναι σε χαμηλές τιμές για να βοηθήσουμε τους ΤΟΕΒ να κάνουν εξοικονόμηση όσο μπορούν, αλλά και εκείνοι θα πρέπει να είναι πιο τακτικοί στις πληρωμές, διότι όσο αφήνονται αυτοί οι λογαριασμοί τόσο γίνονται δυσκολότερα εξυπηρετήσιμοι.

Για αυτό θα κάνουμε και περισσότερες δόσεις και κάνουμε περισσότερες δόσεις, και επίσης, βεβαίως, είμαι πρόθυμος να επαναλάβουμε την περσινή συνάντηση με χαρά μου, αλλά μπορείτε να τους μεταφέρετε ή και εάν με ακούν τώρα, ότι θα σπείρουν οι άνθρωποι, δεν θα τους αφήσουμε χωρίς σπορά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass