ΗΜΕΡΙΔΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΟΣΔΕ - ΔΑΣΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ

Κορυφώνονται σήμερα οι εκδηλώσεις για το Κιλελέρ

Δημοσίευση: 02 Απρ 2017 8:23

Με ομιλίες εκπροσώπων αγροσυνεταιριστικών οργανώσεων, πολιτικών κομμάτων και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του αγρότη ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή στις 11:30 το πρωί στο Κιλελέρ οι εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 107 ετών από την εξέγερση των Θεσσαλών αγροτών, στο Κιλελέρ το 1910.

Οι επετειακές εκδηλώσεις, που συνδιοργανώνουν η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Κιλελέρ ξεκίνησαν χθες βράδυ με ενημερωτική ημερίδα στο πρώην δημαρχείο του Κιλελέρ, με θέματα «Δασικοί Χάρτες και Δηλώσεις ΟΣΔΕ».

Αναλυτικότερα το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: 11:30 Άφιξη προσκεκλημένων, 12:00 Επιμνημόσυνη δέηση, Καλωσόρισμα του Δημάρχου Κιλελέρ κ. Αθανασίου Νασιακόπουλου, Χαιρετισμοί εκπροσώπων Ένωσης Νέων Αγροτών Λάρισας, Συνεταιριστικών Οργανώσεων Θεσσαλίας, Συνδικαλιστικών Κεντρικών Οργανώσεων (ΠΑΣΕΓΕΣ), Χαιρετισμοί Πολιτικών Κομμάτων, Ομιλία Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κωνσταντίνου Αγοραστού, ομιλία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη, ως εκπροσώπου της Κυβέρνησης, 13:30 Κατάθεση στεφάνων, τήρηση ενός λεπτού σιγής, εθνικός ύμνος.

Για την σπουδαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ μίλησαν στην χθεσινή ημερίδα ο Αθαν. Βαλιώτης, Διευθυντής του ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, καθώς και οι κ.κ. Π. Τσακνάκης Πέτρος γεωπόνος, Κ. Ζαρμακούπης Κων/νος, Κτηνίατρος – ελεγκτής, ενώ για τους δασικούς χάρτες και τα προβλήματα που ανέκυψαν από την διαδικασία κύρωσης τους, μίλησε ο Γ.Γ. του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος Κ. Γρουσόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass