ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ Δ/ΝΤΗΣ ΟΠΕΚΕΠΕ ΚΑΙ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟΙ:

Να γίνουν έγκαιρα οι δηλώσεις ΟΣΔΕ

Δημοσίευση: 03 Απρ 2017 22:25

Για τη σπουδαιότητα της σωστής και έγκαιρης υποβολής των δηλώσεων ΟΣΔΕ μίλησαν σε ημερίδα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο βράδυ στο πρώην δημαρχείο του Κιλελέρ και στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων στελέχη του ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με τον Αθαν. Βαλιώτη, διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος, καθώς και τους κ. Π. Τσακνάκη γεωπόνο, Κ. Ζαρμακούπη κτηνίατρο «οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται να υποβάλουν Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης 2017 οφείλουν να κατανοήσουν τη σημασία που έχει η υποβολή σωστής δήλωσης καλλιέργειας, να γνωρίζουν τις προϋποθέσεις ενεργοποίησης δικαιωμάτων και καταβολής συνδεδεμένων ενισχύσεων και να αντιλαμβάνονται τις πιθανές κυρώσεις που απορρέουν από τα λάθη της δήλωσης. Η όλη προσπάθεια ενημέρωσης αποσκοπεί στο να μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν µια ορθή δήλωση καλλιέργειας χωρίς επιπτώσεις που οφείλονται σε σφάλματα της αίτησης. Καταληκτική ημερομηνία εμπρόθεσμης υποβολής είναι η 15 Μαΐου 2017 ενώ μπορεί να γίνει και μετά τις 15 Μαΐου µε ποινή 1% για κάθε μέρα καθυστέρησης, το αργότερο ως τις 9 Ιουνίου. Ο παραγωγός θα πρέπει να αποφεύγει την τελευταία στιγμή για να υποβάλει την αίτησή του καθώς όσο νωρίτερα την καταθέσει, τόσο περισσότερο συνεισφέρει στη γενικότερη διαδικασία των πληρωμών ενώ υπάρχει και περισσότερος χρόνος για τη διόρθωση πιθανών σφαλμάτων». Για τους δασικούς χάρτες και τα προβλήματα που ανέκυψαν από τη διαδικασία κύρωσής τους, μίλησε ο γ.γ. του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδος Κ. Γρουσόπουλος.

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass